skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Asi Blbost....
prohledat
70 příspěvků (zobrazeno 51 až 70) od 09.10.2010 do 12.10.2010, založil/a devilpokec
-> Matulo: A k čemu je to na ulici dobré ? Každou chvíli tvrdnu někde v zácpě. Zejména v Praze. 

-> Nwkt: To mas pravdu... Zadarmo nic nebude...

-> devilpokec: Vlecka + vyladeny felda motor + nejake lahucke 13ky kola + pneu 175/50 R13 a upravena geometria naprav a nemusi byt ani naprsane...

-> devilpokec: Ale abys to udělal tak do toho nacpeš peníze za cenu toho BMW
A navíc u nás ve městě je každej zvyklej že přijede BMW udělá černý čáry,zahvízdaj kola a obrovitý publikum kolemjdoucích bo i lidí z oken obchoďáku,ale takhle to udělat ze 120kou to je jiné kaféé.....
účel je ten že jsem dostal zadarmo škodovku s stk + nulovej přepis a chtěl bych si sní trocha pohrát...Líbí se mi prostě 120ka.Náhon na zadek+motor vzadu a navíc mám bratra kterej dělá ve šrotě takže přístup k jakému koliv dílu.A tyto videjka se mě líbily tak sem se chtěl jen zeptat zdali by to nějak tak šlo a pokud ano tak co vše musím změnit.....Stačí jen prostě abych na tom mokru takhle lítal viz videa.
-> tunerlada: Nebo před klukama, božíčku. 
Odjezd ve dvě ráno můžeme nechat.
www.club-misa.cz/o_nas.ht ml

Odjezd ve dvě ráno můžeme nechat.

www.club-misa.cz/o_nas.ht ml
-> Jirik_Tuňák: ukázat se před holkama

-> Jirik_Tuňák: no přece 2 hodiny ráno, hromadný odjezd z dyskotéky, nasedne do auta pustí dálková světla s modrýma parkovačkamaa, zahřmí obrovitej laďák, a pod oblakem olejového dýmu ,pod plným plynem se roztočí na místě zadní kola škody stopjet, která se smykem otočí na ulici a pod plným plynem na 6tis otáčkách s driftujícími koly odjede opačným směrem než stála
-> devilpokec: To by mě jako zajímalo, v čem je jak říkáš "klasika" starej sráč lepší než cokoliv jiného.
Spíš mi vysvětli účel tvého cíle.

-> devilpokec: Ale tohle zase nevydrží převodovka
Tjn jako bávo by nebylo špatný ale..... klasika šáde je lepčí!!A navíc co se týče motoru tak tam by šel z favorita.jedná se spíš o to zdali na tom mokru budou stačit jen jiný gumy (165/55 R13)nebo musí se vyměnit i poloosy. tu je ještě jedno videjko a to se mi mrtě líbí..... ( ),proto se ptám Vás jako odborníků na 120ky.
-> Jirik_Tuňák: a to BMW ma zase vyhodu,ze ma motor vpredu a nahon na prdel.
-> devilpokec: Ale tady ti chybí asi 100 koní
-> jarda.u1: Tak zrovna na mokrou a od spadanýho lisí oslizlou asfaltku ani ne. Na tomhle slizu a s takhle maličkejma kolama si s tím poradí i 136ka.
-> Nwkt 09.10.10 11:54:47: no tak presne tohle video jsem hledal,ale byl jsi rychlejsi ... 

-> devilpokec: na to musis mit taky motor a ne jen poloosy
Mám dotaz,chci docílit driftu a občas hrabání.Akorád nwm jaký poloosy to snesou a jestli jsou nějaké na toto vhodné,pokud ano jak se u nich pohybuje cena.Nebo stačí dát jiné pneu např. 165/55 R13.Tady je videjko které jsem našel a čeho bych chtěl docílit : ( )Předem všem moooc děkuji za rady a tipy i za samotnou kritizaci.