skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Převleky žárovek
-> šrek: přilep s ji. pokud máš klasickou paticovou žárovku tak na tej moc nedrží a budeš mit šprcku za chvili ve světle.... nebo vyměň objímku za octavackou na bezpaticový žárovky pasuje kus za kus a na tej celoskložárovce to drží líp.. mám to tak v blinkrech...
-> Syny: 

-> šrek: juuu, to bude pokut :)
-> Vojtisek 29.07.10 23:13:46: to nebylo z neznalosti... a máš to blbě 

-> Johannes: Mně zas přijde nesolventní a debilní nemít vyplněnou kartu
tisíc lidí ,tisíc chutí

-> Star LC20:
Co to znamená "pneumatiky s malým ET na disku s velkým ET"?
Co to znamená "pneumatiky s malým ET na disku s velkým ET"?
-> Johannes: Ježišmarja, no tak když to bereš takhle.......to bys pak měl ale odsoudit podložky pod kola, řezaný pružiny, snižovaný hlavy na seriovým motoru, uřezanej filtrbox, malý pneumatiky na ráfku s velkým J, čirou optiku, diadémový žárovky........zas to tak nehroť. S debilitou hraničí tak max. Tvůj rádoby odbornej názor. Nee že bys neměl vesměs pravdu, ale fakt bych to tak nehrotil. Peace
-> Star LC20: Říká ti něco fyzika a její zákony? Asi moc ne. Nic proti originál barevným žárovkám, ale navlékat něco dalšího na normální žárovky hraničí s debilitou. A to, že vidíš stejně, nebo líp, je jen tvůj pocit. Objektivní měření by řeklo něco úplně jiného.
-> Johannes: Kecáš pi*oviny - mám od Tomasa žlutý návleky na H4 a vidím stejně + v dešti to lépe obrysuje listí, bordel; v mlze je viditelnost také o trošku lepší. Neříkám, že to stojí za ty prachy na obyč svícení, ale např. k mojí žluté šáde se to jako estetickej prvek hodí. Ty světla i zhaslý vypadají žlutě.
-> palinator: no to bych se hádal....... Jak užovka Tak Mko sviti dost tragicky...vyrešeno silnejšíma žarovkama popripadně pridavnejma...
Jinak žluty banky vedu a nezpozoroval jsem že bych neviděl ale to je spíš žarovkama mit tam naky obyč šmejdy bylo by to horší:o)))
Jinak žluty banky vedu a nezpozoroval jsem že bych neviděl ale to je spíš žarovkama mit tam naky obyč šmejdy bylo by to horší:o)))
-> Kaprof:
Origo od škodovky je vidět daleko líp, než nějaký sebenovější vyrezlý mrdky.
Origo od škodovky je vidět daleko líp, než nějaký sebenovější vyrezlý mrdky.

-> Kaprof: 
a preto mam vpredu dve velke pridavky a dalsie susim na skrini

-> Johannes: jako kdyby od origo škodovky bylo videt :o))))
-> Johannes: vidíš, a on chtěl šprcky na 4W žárovičky :-D už sme domluvený
-> Tomaso435: Byla tu řeč o návlecích na H4. Něco takového si může pořídit jen totální blb a i ten to po první jízdě potmě většinou zahazuje hodně daleko.
-> Johannes: vždyt ještě nevíš na co to chce... :-)
-> šrek: Dobře si rozmysli, jestli chceš tuzing, nebo vidět.
-> šrek: takovej tuzing byl in před 8 rokama ale teď?

-> šrek: chceš šprcky na 4w žárovky? (parkovačky a směrovky)
nebo baňky na h4 ? případně barevný H4.
sehnat jde vše. ty malý šprcky na 4W žárovky sou fakt šprcky... stojí asi 8kč kus. maj červený modrý zelený oranžový. ale ta guma prostě po čase vybledne . na bliknách moc ne ale na parkovačkách jo a to dost rychle.....
ty na H4 sou skleněný a to sklo je barevný , né nastříkaný... nevyrudnou... horší je to s cenou.... jo a sou modrý a žlutý.... žlutý se nechaj sehnat za vyšší cenu než modrý. kdybys chtěl do dvou měsíců max do tří by se to dalo přivíst....
pak ještě jsou barevný žárovky přímo... v tech 4W dou bud modrý co svítí bíle a mají modrý sklo, a nebo pak už jen obarvený. ale to je na prd....
ty h4 barevný se ještě uvidí co se kde dá sehnat, ale každopádně jakmile pudou tak si jich pár koupím a uvidim co to bude zač.... kdyby něco tak SZ.
nebo baňky na h4 ? případně barevný H4.
sehnat jde vše. ty malý šprcky na 4W žárovky sou fakt šprcky... stojí asi 8kč kus. maj červený modrý zelený oranžový. ale ta guma prostě po čase vybledne . na bliknách moc ne ale na parkovačkách jo a to dost rychle.....
ty na H4 sou skleněný a to sklo je barevný , né nastříkaný... nevyrudnou... horší je to s cenou.... jo a sou modrý a žlutý.... žlutý se nechaj sehnat za vyšší cenu než modrý. kdybys chtěl do dvou měsíců max do tří by se to dalo přivíst....
pak ještě jsou barevný žárovky přímo... v tech 4W dou bud modrý co svítí bíle a mají modrý sklo, a nebo pak už jen obarvený. ale to je na prd....
ty h4 barevný se ještě uvidí co se kde dá sehnat, ale každopádně jakmile pudou tak si jich pár koupím a uvidim co to bude zač.... kdyby něco tak SZ.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tomaso456

-> šrek: uplna blbost.dnes koupis ledku v jakykoli barve a patici takrka,takze koupit to.Protoze zaden prevlek nebude sviti krasne syte cervene modre apod.to bude vyblitej odstin takovej.
Pordávaly se i takový na to dělaný ale neivm kde
Pokud bys chtěl speciálně žlutý převleky na H4, zasloužilý člen Tomaso je teoreticky dokáže sehnat; nebo teda já je mám od něj a super
EDIT: Aha, sem pomalej
EDIT: Aha, sem pomalej

Pokud jde o žluté návleky na H4, tak ty mi svého času vnucoval Tomaso123456 (nebo kolik má to číslo) 

-> šrek: v každé drogerii nebo supermarketu, ale myslím, že se tím teplem roztaví, protože jsou určené na něco jiného 

co si koupit barevné žárovky nebo led žárovky? hm?
Neví někdo,kde sehnat šprcky na žarovky?Dík