skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zástavba 1.9d
-> Syny: s 3,9 bych se toho nebál. Dyť i škodováckej motor je chrochták s kterým se dá jezdit i na volnoběh. Akorát na maximálce to bude slabší
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Presne... Dat diesl na origo prevodovku, to by bylo asi peklo...
-> KobliH: ... ale vzhledem k převodovce by to byl šnek, tzn i spotřba by šla nahoru , a naopak bodové konto dolu
Výhoda feldího dieselu je že se do Feliciií dávali s přírubama na převodovky, takže jeden z mnoha problémů by byl vyřešen.
-> 1560: kdybys to četl odspodu věděl bys že felda, proto že mi stojí doma bez využití...a s výkonem jen o pár kw vyšším si myslím že by to nebylo nic drastickýho...
celý to bylo myšlený jen jako nápad!
celý to bylo myšlený jen jako nápad!
Hlavně nechápu, k čemu by to bylo dobrý. Když už, seženeš plno lepších diselových motorů, felďácký je dosti těžký a popravdě něchci vidět, co to v tom autě a s tím autem bude dělat. A jestli ušetříš 2 - 3 litry na 100 km, tak nevím, zda se ti ta investice do toho (nejen finanční, ale i časová, fyzická apod) vyplatí... Nemluvě o tom, že legálně to tam nedostaneš...
-> KobliH: když použiješ i mezikus tak by to neměl být takový problém.
vypláchneš nádrž a naleješ naftu a uděláš držáky a jedeš
vypláchneš nádrž a naleješ naftu a uděláš držáky a jedeš
-> KobliH: 1,9D je VW motor, tak těžko bude blok jako š120

Klubko_ 20.07.10 18:30:04 napsal:
→ KobliH: legislativne je to nepovoleny a samotna zastavba
bude narocna v zavisloti na rozdilnosti tech 2 motorů a tim padem
prizpusobeni prevodoce, palivove soustavy(cerpadlo), vyfuku, uchyceni
motoru…
já jsem myslel že blok má stejný "díry" na štefty?(sundanej motor ze 120 jsem měl několikrát z fildy ještě ne>nemůžu porovnat), legislativa je mi celkem jasná.
čerpadlo bych neřešil zůstalo by s felda motorem, výměna nádrže by byla jasná, oříšek by byl s výfukem...
ale jak už jsem psal byla to úvaha a chtěl jsem znát názor zasvědcenějších
→ KobliH: legislativne je to nepovoleny a samotna zastavba
bude narocna v zavisloti na rozdilnosti tech 2 motorů a tim padem
prizpusobeni prevodoce, palivove soustavy(cerpadlo), vyfuku, uchyceni
motoru…
já jsem myslel že blok má stejný "díry" na štefty?(sundanej motor ze 120 jsem měl několikrát z fildy ještě ne>nemůžu porovnat), legislativa je mi celkem jasná.
čerpadlo bych neřešil zůstalo by s felda motorem, výměna nádrže by byla jasná, oříšek by byl s výfukem...
ale jak už jsem psal byla to úvaha a chtěl jsem znát názor zasvědcenějších

-> KobliH: legislativne je to nepovoleny a samotna zastavba bude narocna v zavisloti na rozdilnosti tech 2 motorů a tim padem prizpusobeni prevodoce, palivove soustavy(cerpadlo), vyfuku, uchyceni motoru...
-> Tuner#2
dobře dobře jen jsem se ptal jestli je to dobrej nápad a jak moc je to složitý...
dobře dobře jen jsem se ptal jestli je to dobrej nápad a jak moc je to složitý...
-> PD-TOMMY: Je tady na virtu
motor VW GOLF 2 1.6 TD
-> Kaprof: Taky jsem tu někde viděl obrázek, kde byly MB a snad i užovky na nějakým dobovým prospektu a měly nápis DIESEL, ale nic bližšího si už nepamatuju...
-> Kaprof: Dehet zkoušeli v užovce v itálii.
Jinak TDI jezdilo, jezdí (modré eMko na ARCčkách) ale ten kdo se do něčeho takového pustí, tak musí mít "jasno" a neptá se na to na webu...
Jinak TDI jezdilo, jezdí (modré eMko na ARCčkách) ale ten kdo se do něčeho takového pustí, tak musí mít "jasno" a neptá se na to na webu...
-> Kaprof: já si sem tim litrem jistej

-> havlik: ja jen že kdysi prběhla naka tiskárna v nafte na veteran.cz a že jen 8 prototypů ale netušim no wankel nevim tim jsem si jistej jen u 12tek žigulů pro ruskou policii:-)
-> Kaprof: čoveče dehet snad ne ale wankel. Respektive nějaky nefabrický prototypy asi byly ale nikde se o tom v dobovejch dokumentech nedočteš
-> havlik: MBček bylo snad i par prototypů v dehtu že?:-) kdysi to tady proběhlo..
Už Dieslový škodovky jsou (byly) jedna TDI a jedna nějaký TD z Tipa
-> KobliH: no do tej doby než pudeš na stk nebo budeš mít bouračku a nebo jen kontrolu policie je to nápad dobrej
s tou feli jsem jezdil za 5-6l/100km se stodvácou 8-9 než mi proběhla ojnice blokem...
mě spíš zajmá ten nápad jezdit dieselovou stodvácou...
mě spíš zajmá ten nápad jezdit dieselovou stodvácou...
Nemá smysl
Ahoj, nikde jsem to nenašel,takže má představa je asi taková. mám doma 120L s mrtvým motorem a na kaši shnilou felišunku 1.9D, máte někdo představu jak složitá by byla záměna? díkez