skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
křídlo na felinu
prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 16.07.2010 do 25.07.2010, založil/a šílenec 8625
-> afro100: 306ky to mívaj často,,, klasika doplněk myslim od mattig....
to bude podle mě dělany doma,jinak tenhle styl křídel se mi celkem líbí ale tady na ty červeny feldě je už moc monstrozní..

-> afro100:
ajooo já to celý nečet

nieco podobne tu mala jedna 306-tka
-> Tomaso435: -> afro100 16.07.10 15:27:05: 

to z fáčka nebrat :-) to se mi vůbec nelíbí ale ten golf to není zas tak marný,zkusím se po tom mrknout jinak dík
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: spíš bych řek že je to jakejsi tuningovej díl ze záčátků felin.... oběvil sem spousty mračítek masek a křídel a tak z doby kdy tyhle auta začínali a mělo to obdnobný monster design :-D
-> šílenec 8625: takovej regál
nepasovalo by tohle?
tuning.autodoplnky.cz/sko da-dily/favorit-zadni-spoi ler-na-5te-dvere-pulram-s2 51027

nepasovalo by tohle?
tuning.autodoplnky.cz/sko da-dily/favorit-zadni-spoi ler-na-5te-dvere-pulram-s2 51027
-> šílenec 8625: to je tak na odkádání piva 
jinak to vypadá jak předělaný z něčeho nebo celo samodomo

jinak to vypadá jak předělaný z něčeho nebo celo samodomo
-> šílenec 8625: A neni to z nějakýho Golfa nebo tak?
už mám na něj zpadeno :-) zjistil sem kde bydlí :-)
-> šílenec 8625: nejdriv to vyfot ale bojim se ze lepsi budes mit chytit majitele a zeptat se ho co je to zac
pac se obavam zda to nebude nejake samodomorobo resp nejak uprava z cehosi.

prosím o pomoc 

to vůbec nevypadá tamto má úpa jiný tvary než to na fáčko jakmile jí potkám tak vyfotím
afro100 16.07.10 15:27:05 napsal:
kupit a upravit na felduasi tak
kupit a upravit na felduasi tak

-> šílenec 8625: Ten nick sedí dokonale. K čemu je to dobrý?
pouzivalo sa to na okruhovych favach, potom to prebehlo aj do "tuningu" ...
kupit a upravit na feldu
kupit a upravit na feldu
to já sem to u nás v Čáslavi na jedný červený viděl ale nestihnul sem to vyfotit :-( jak ji zas potkám vyfotím a dám sem foto,moc se mi to líbylo a tak scháním a hledám ale zatím bez úspěchu
-> šílenec 8625: na Felicii jsem to ještě nikde neviděl, jedině na Favorita...
scháním tohle křídlo ve stejném stylu (prodloužení střechy a nožičky podél okna) ale na felicii,nemohu ho nikde dohledat ani u žádného výrobce spoilerů :-( poraďte kde jej lze pořídit (kdyžtak nějakej odkaz bo tak)
nebo jestli někdo máte tak nabídněte dík moc
nebo jestli někdo máte tak nabídněte dík moc