skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jedna malá anketka...
prohledat
44 příspěvků (zobrazeno 1 až 44) od 17.06.2010 do 21.06.2010, založil/a Borin - Král tuzerů
Tak více méně se tu potvrdilo to, co mám v lánu...duplex a hranatý koncovky...děkuji všem zůčastněným 

-> Borin - Král tuzerů: možná ..
.. k hranatému autu, patří hranaté doplňky .. + neotřelost
( = např. jen jedna koncovka na spolujezdcově straně )
( btw: já bych se uplně vyprdnul na koncovky, páč to vypadá lacině pokud to neschováš a nechal bych tam "jen rouru" .. )
.. k hranatému autu, patří hranaté doplňky .. + neotřelost
( = např. jen jedna koncovka na spolujezdcově straně )
( btw: já bych se uplně vyprdnul na koncovky, páč to vypadá lacině pokud to neschováš a nechal bych tam "jen rouru" .. )
-> Borin - Král tuzerů: takto ako to mas, to vyzera super
Nějaký další názor na dané téma ???
-> Jirik_Tuňák: Ano, to se mi líbí...už i kvůli těm koncovkám, co mám je čelo vyřezaný...

-> Borin - Král tuzerů: Já bych tam prostě prdnul něco jako je tohle.
Klidně vyříznul kraj zadního čela a co nejvíc to přiblížil nárazníku.
Klidně vyříznul kraj zadního čela a co nejvíc to přiblížil nárazníku.
-> Ultim: Ty koncovky na linku se mi moc nelíběj, a co se týká DTM, tak to bych si na auto nedal nikdy, to je vrchol hnusu...
-> m8rinek: Ne děkuju, to není můj styl...
-> Borin - Král tuzerů: tak vytáhni koncovky za přední kola, to bude teprva správnej grc :D
→ Borin – Král tuzerů: kdybys kauf motor od Zazyy tak
jedině duplex…Motor byl se Zazzou domluvenej, ale vykašlal jsem se na to...jednak jsem na něj neměl prachy a taky v autě nechci nelegální motor
jedině duplex…Motor byl se Zazzou domluvenej, ale vykašlal jsem se na to...jednak jsem na něj neměl prachy a taky v autě nechci nelegální motor

Já bych byl určitě pro hranatej singl v jednoduchosti je síla.
Duplex? Proc ne
Koncovka? Ovalna,obdelnikova a nebo lichobeznikova,proste neco co bude mit stejnou rovinu s naraznikem.
DTM? Nikdy!
www.fautuning.cz/product/ koncovka-vyfuku-maxxinox-1 x-140x70mm-e-3573
www.fautuning.cz/product/ koncovka-vyfuku-maxxinox-1 x-140x75mm-e-3574
Koncovka? Ovalna,obdelnikova a nebo lichobeznikova,proste neco co bude mit stejnou rovinu s naraznikem.
DTM? Nikdy!

www.fautuning.cz/product/ koncovka-vyfuku-maxxinox-1 x-140x70mm-e-3573
www.fautuning.cz/product/ koncovka-vyfuku-maxxinox-1 x-140x75mm-e-3574
-> Jirik_Tuňák: to může ikdyž výfuk bude jen jeden:o)
Já bych dal prostě duplex už jenom z toho důvodu, že jakmile dáš jednu, tak se ty dvě holky budou prát o to, která to bude leštit a v kterej den. Takhle si může leštit každá tu svojí trubičku. 

-> Shackall: jenže tohle se svodem laděnym na výkon nemá nic společnýho
-> Borin - Král tuzerů: kdybys kauf motor od Zazyy tak jedině duplex...
-> Borin - Král tuzerů: kdybys kauf motor od Zazyy tak jedině duplex...
Hranatý duplex.

BTW: Nebyla by nějaká fotka, jak je ten duplex řešený?
Borin: Pokud tam nemáš motor s vidlocovým uspořádáním nebo boxer, tak tam patří buď série, nebo 4-2-1 svody a příčák (který se dával nikoliv pro parádu, ale kvůli svodům).
duplex a hranaty

-> Borin - Král tuzerů: Ja jsem take pro duplex
-> Borin - Král tuzerů: určitě duplex ,ty hranaté koncovky by na tom mohli vypadat zajímavě:-)
já jsem pro duplex hranatej...
Jednu koncovku má každá bukvice, včetně mě.
Takhle je to aspoň zajímavý. 

-> Borin - Král tuzerů: Duplex, tak jak je 

-> Borin - Král tuzerů: ja jsem taky pro jeden výfuk, prostě mi 2 koncovky ke škodovce moc nejdou, 1 vypadá lépe.
Toť můj názor
Toť můj názor

podle me se tam moc nehodi ... lepsi by byla len jedna rura

duplex ano a nechat ovalny koncovky
Duplex a nieco decentne
Asi tak jako m8rinek... chtěl jsem napsat to samý...
-> Borin - Král tuzerů: Mne osobne pasujú viac tie čo máš teraz.Ale keby bolo VT s tými hranatými kludne zmením názor

-> Borin - Král tuzerů: duplex jedině na Vmotor, na škodovce je to spíš parodie, i když funkční....
-> dominique: Něco v tomhle duchu : www.reviloshop.cz/shops/.
../20007_EndrFlat152.jpg ale není to ono...koncovky si kdyžtak budu nechávat dělat...
me se to libi zejmena i s ohledem an funcnost - ta hranatost by mozna stala za uvahu, ale jinak nechaj duplex 

Jj, kdyz jsou oba laufy funkcni tak to vypada dobre
Asi spis hranate k hranatym svetlum.

Dva vejfuky a koncovky hranatý placatý.
-> Borin - Král tuzerů: foto hranatých ?Aspoň približne?
-> dominique: Ne 

Kdo je pro duplex, ať ještě okomentuje koncovky, jestli ponechat, nebo dát hranatý...díky
-> Borin - Král tuzerů: Tak ako je na fotkách sa duplex hodí úplne.Budeš dávať nejaký iný nárazník?
Mně se líbí
Duplex i příslušenství auta
Duplex i příslušenství auta

Vím, že moje auto nikoho nezajímá, ale zkusím to…měním komplet vzhled rapida…neprozradím o co jde, jen mě zajímá váš názor na to, jestli ponechat duplex, nebo jít cestou jednokoncovky…ti, kteří moje auto neznají upozorňuju, že duplex je plně funkční a není to jen parodie…předem říkám, že zvažuju jen tyhle 2 varianty, příčák nechci…