skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Servo do 1,3
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 12.06.2010 do 31.10.2010, založil/a Marty Eliáš - zrušená registrace
zesilena kastle ta moje asi byla. V prazich byly vyztuhy navic. Drzak cerpadla si kdyztak prevarim. Na techwebu jsesm naseel navod, ale maj ted vypadek ohlasenej na par hodin uz od vcerejska 

Napravnice i ramena pasuji vzajemne do vsech feld.
Plug&play? Minimálně držák čerpadla/alternátoru ne, rozdíl mezi blokem 1.3 a 1.6 asi pozná už na první pohled každý... Co se týče nápravnice, tak záleží na roku výroby té 1.3 (tzn. jestli je to zesílená kastle).
-> Klubko_: myslim ze ne, ale nevim...
nasel jsem na vrakacu 1,6tku se servem. Kdyz to vymontuju komplet vsechno i napravnici a spodni ramena, bude to pak do 1,3 plug&play?
-> vhml: jedine nezapojiť servo ale ako by to fungovalo neviem
tak si sezen servo z 1,3 jky davali se na posledni feldy co se vozily do DE
-> suri: ten ostrejsi prevod rizeni asi nejde nejak prehodit a mít tak ostrejsi prevod bez serva?
-> Marty Eliáš: sežen si bouchlo feldu na předek a všechno si z ní vezmi,to bude nejlevnější
jojo diky za radu :) ptal jsem se jen tak
mam na predku dost soroky kola 195 :) takze servo by se obcas hodilo :D

Takze levneji vyjde repase obyc rizeni, cepu a spodnich cepu + horniho ulozeni tlumicu a uz s tim jde tocit taky krasne. Tedy pokud tam nemas velky siroky kola.
-> Marty Eliáš:
Držiak čerpadla , alternátor , čerpadlo , spojovací materiál hadice , nádobku na olej , samotné riadenie a dosť často na neho oprava , volantová tyč .dokopy to vyjde na cca 15 000kč a že by to servo stálo zato sa povedať nedá , jediná výhoda je menej otáčok zo strany na stranu
Držiak čerpadla , alternátor , čerpadlo , spojovací materiál hadice , nádobku na olej , samotné riadenie a dosť často na neho oprava , volantová tyč .dokopy to vyjde na cca 15 000kč a že by to servo stálo zato sa povedať nedá , jediná výhoda je menej otáčok zo strany na stranu
Zdravim mam feldu 1,5 50KW bez serva rizeni chci se zeptat co vse potrebuji k tomu abych ho tam mohl dat a zda je nakej problem v uchyceni serva na motor 1,3 a jeslti se nak lisi drzakama rizeni napsava bez serva predem diky za odpovedi