skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit 1,6
-> Bery: No jo, já sem se spíš potřeboval tak vybrečet, já bych na to nemněl ho tam vozit denně 

-> Nolimit: bud se nebojim a prostě to udělám,protože každý asi tuší,že z toho bude průser když dojde na policajty..takže riskuj,nebo si kup rovnou 1,6 a nevymejšlej
A když už průser,tak pořádnej,takže bych šel do nějakýho 8miválce...
A když už průser,tak pořádnej,takže bych šel do nějakýho 8miválce...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : umí, píšu za jedna
akorát doplním, že se jedná u vůz Škoda Forman pro blíže nespecifikovaného tehdy vysoce postaveného funkcionáře Škoda automobilová a.s. (tomu odpovídá interiér kompletně v kůži a ostatní výbava) a motor byl vlastním návrhem a výrobkem Škodovky.
......................... ......
sory ale tohle byl pouze prototyp ale to je jedno nikdo s nim oficialne nejezdil a nevlastnil ho.....skoda no melo to maximalku 200 a vykom skoro 100k
akorát doplním, že se jedná u vůz Škoda Forman pro blíže nespecifikovaného tehdy vysoce postaveného funkcionáře Škoda automobilová a.s. (tomu odpovídá interiér kompletně v kůži a ostatní výbava) a motor byl vlastním návrhem a výrobkem Škodovky.
......................... ......
sory ale tohle byl pouze prototyp ale to je jedno nikdo s nim oficialne nejezdil a nevlastnil ho.....skoda no melo to maximalku 200 a vykom skoro 100k
S tim nelegálnim sou asi docela problémy co? Chtěl bych dát do felicie 1.3mpi motor z 1,6 , de o to že mam možnost lehce uopravený 1.6 , prodávat svoje auto a kupovat další 1.6 by se mi nevyplatilo.
Narazil už někdo do křížku s policií když mněl v autě nesériovej motor? Jak dopad?
Narazil už někdo do křížku s policií když mněl v autě nesériovej motor? Jak dopad?
-> kenty: netušim jakej je rozdíl hmotností karoserii ale žádnej jinej rozdíl tam být nemůže tudíž nemůže být až tak výrazný rozdíl mezi těma autama
mno dobre ale aj tak ked mas 1,6favo a feliciu tak aj tak nema sancu
-> kenty: Se pozři na kulatý, řiká se mu felicie
no to mi je jasne ze nie legalne ale chcel by som niekoho poznat kto ma take favo
-> kenty: zná ale ne legalně

to tu fak tikto nepozna niekoho co ma 1,6ku vo facku ???
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : par faček se dělalo pro německý zákazníky s 1.6 55kw vw
-> David29: haha
abebo aj wv motorom ked niekto tiekoho pozna
-> Mr.Lumpy: umí, píšu za jedna

esli se nepletu tak ta 1.6 je škodováckej prototypovej OHC motor
-> MATTESS: Wagenvolks, ne? 

volkswagen
-> horst39: co to je wv?
1.6ka made by wv nebo škoda?
-> kenty: foto nemas? co je to za auto? favo 1.6?
ej mno parad aposli neake foto ale viem ze je jedna 1,6ka v KE nepozna ho niekto ???
Já mám erko s 1,8
jeden stojí ve škoda muzeu
nema tu niekto favorita s 1,6kou ???