ruco2828 14.02.10 13:26:26 napsal:
caute borci nevie nekto kde sa daju zohnat modre parkovacky na favorita?
zkus mrknout sem "www.torioplus.cz/produkty
/svetla mohl bys tu něco najít,... obvykle tu najdu věci, co hledám :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
parkovacky
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: no v tom svým súpr čúpr smeťáku zmiňuješ že na to letí báby ještě bez občanky...

-> Vojtisek: jak si to uhod?

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: snad mu nechces vnutit ty svoje súpr čúpr nádech na haupnu?
Podle mě je nejlepší tuning pozink na kastli

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Ty už přestan dávat odkazy na tvé smetiště
ruco2828 14.02.10 13:26:26 napsal: caute borci nevie nekto kde sa daju zohnat modre parkovacky na favorita? hele koupíš je na benzínce, nebo v OB autodílech,,, ale jdeš na to správně, na tohle baby letěj a určitě budeš mít respekt u souseda až budeš zajíždět domu jen se zapnutejma parkovačkama...momochodem nezapoměn používat mlhovky jako denní svícení a u toho svítit těma parkovačkama, je to strašně moderní a prostě si tě každej bude všímat a obdivovat tě,, jo a jeslti máš nějaký měga křídlo hnedka ho tam dej, děcka ze třetí třídy to strašně žerou... páč čím věčí křídlo tím to víc jede žejo.....
a a bych nezapoměl když už budeš tunint, neco bych tu pro tebe měl
a a bych nezapoměl když už budeš tunint, neco bych tu pro tebe měl

tuning pyčo
Modrý lihový fix?
Ja mam bile rozptilove diody a v pohode - vypada to dobre a neni to tak napadny...
-> Maco666: Presne tak, mne nejde jedna parkovačka už asi mesiac (som nemal čas vymeniť
) a pri stretavacích svetlách, to nieje poznať ani za tmy..

-> ruco2828: Když už modrý, tak diody ty vydrží. Původně jsem je taky chvíli měl, ale nakonec jsem si koupil do parkovaček bílý a modrý mám na budíky:) Jinak je to každýho věc jestli chce riskovat pokutu....
-> ruco2828: A co na to říká vaše vyhláška o provozu na pozemních komunikacích,borče?

-> Maco666: jen ať si je koupí, po první tisícovce pokuty si to rozmyslí 

Hoc kde kde predavaju autodieli.Ale je to kravina,odpali sa ti ziarovka a v noci pojdes jedno modre svetlo jedno normal
policajti ta zastavia hned,to ti hovorim z vlastnej skusenosti 

-> ruco2828: treba v nejakym obchode s tuzink-doplnkama
caute borci nevie nekto kde sa daju zohnat modre parkovacky na favorita?