-> gyzi:
čauko počuj ja si na další týžden tiež robím takúto vecičku a poradím ti ja som si kúpil ,,nerezové rúry a kolena+tesnenia ktomu,, ako celú sadu za 55€
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Utesnění Sportovního Kitu Sání motoru
-> gyzi: Mám to ve škodovce na LEKRu. Kolem karburátoru je guma (měl jsem starej filtr - hříbek na sedru, tak z něj je ta guma. Na to nasazený to sání a stáhnutý stahovákem. Pro sichr to mám ještě před filtrem na drátku, ale zatím se mi nestalo že by se to jakkoliv povolilo.
edit: na fotce vpravo nahoře je vidět ten drátek.
edit: na fotce vpravo nahoře je vidět ten drátek.
Jo to jsem přemejšlel na konci sání,začátek filtru,dát objímku a zavitovou tyčí to prodloužit až k nějakýmu šroubu,a tam to přichytit :)
-> gyzi: gumou nebo silikonem nic nepokazíš. Na druhou stranu to bude potřeba ještě nějak uchytit, přece jen to sání je dost velké a nevím jestli se to udrží jen na karburátoru
To já už nějak vymšlený mám,jenom jse ptám jak byjste to řešili vy,přemejšlim to utěsnit gumou,nebo nějakym silikonem,
No nejlíp když to nasadíš na karburátor a začneš používat hlavu...
Jestli nejsi schopný ani toto vymyslet, nemá vůbec smysl abys šahal na motor a snažil se tam něco vytvořit..
Ale abych jen nekritizival...tak záleží jak to pasuje na karbec atd. Ale existují například stahovací objímky... Zeptej se nebo se podívej k auto zdejšího člena s nickem Labros (ten to má v autě)..

Ale abych jen nekritizival...tak záleží jak to pasuje na karbec atd. Ale existují například stahovací objímky... Zeptej se nebo se podívej k auto zdejšího člena s nickem Labros (ten to má v autě)..