-> Tomaso435_Žák 3.Bé: koupis tuning misku pod kliku ne ?!
ale fakt, ze vysvetlovat babě, ze si ma pred otevrenim auta sundavat kilo prstynků, tak to by me asi zabila....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vnější klika z feldy do Rapida
-> LiMaK - 742 forever: a halvně uplně stejně odřenej lak pod klikama :)
-> vaclav3: asi chce mit za každou cenu neco jineho..proste misto jedne plastové kliky chce narvat jinou...ja to sice nechapu a když už bych se s necim dupal, tak bych tam narval pakovou kliku treba z octavy...ale zase nadruhoz stranu je pravda, ze me sere jak celej koncern ma uplne stejne kliky... :-(
-> zdrub: Neporadím, ale zeptám se. Proč to chceš dělat? Jaký to má smysl?
poraďte mi nekdo prosím
-> Borin - Král tuzerů: no neřekneš mi jak na to? já jsem na to koukal a moc nevykoumal
-> zdrub: přepákování je jednoduchý...podívej se na to a dojde ti to rychle...jsou složitější kliky viz ty z Audi co mám na pickupu a byla to hračka, jen se na to pořádně podívat a pak to je práce na chvilku 

-> myschaak AZNP K.Hora:
Přidávám se k tomuto subjektivnímu názoru. Rapid je přeci jen věc "rychlá" a hranatá, oblé tvary rychlosti nesluší z principu. Navíc z čistě estetického hlediska je kombinace hranatých a kulatých tvarů nepřijatelná!
Přidávám se k tomuto subjektivnímu názoru. Rapid je přeci jen věc "rychlá" a hranatá, oblé tvary rychlosti nesluší z principu. Navíc z čistě estetického hlediska je kombinace hranatých a kulatých tvarů nepřijatelná!
-> zdrub: a nebude tam ta origo hezčí?jen můj názor..viděl jsem to jednou na fáčku a nějak mě to neoslovilo
zdar potřeboval bych poradit jak dostat felďáckou kliku do rapida. přecaření ďíry ve dveří je jasné ale jak přepákovat?