skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tp
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 21.01.2010 do 03.02.2010, založil/a Lamz - zrušená registrace
-> LiMaK - 742 forever: Na druhou stranu třeba u často probíranejch kol je modernizace z 155-14 na 165-13 dneska nelogicky dosti znesnadněná.. Ale já už v tom radši žádnou logiku nehledám.

-> Jozka: tak vono to v podstae platí porad...
modernizace byly a jsou možné porad, kdysi sice uplne hardcore jsem mel ze skody 110 -->skodu 120ls a poté z toho sameho rapida...dneska se mi o takove zmene muze jen zdat....
ale jak pises, degradace vozu nebyla a nebude možná nikdy
modernizace byly a jsou možné porad, kdysi sice uplne hardcore jsem mel ze skody 110 -->skodu 120ls a poté z toho sameho rapida...dneska se mi o takove zmene muze jen zdat....
ale jak pises, degradace vozu nebyla a nebude možná nikdy
-> LiMaK - 742 forever: i podle neplantné - já chtěl začátkem 90. let dát na rozpadlou 110LS kastli z 1000MB a nepovolili mi to, syčáci..
Tampajs 21.01.10 22:59:50 napsal:
rok výroby 1982 avšak první registrace v roce 1988
proč by ne 6 let leželo někde ve skladu

rok výroby 1982 avšak první registrace v roce 1988
proč by ne 6 let leželo někde ve skladu

-> Luky.: nesmí, podle platne legislativy muzes auto jen modernizovat....což mkové zadní lampy jsou papírově modernejsi a bezpecnejsi...a to platí i o prednim svetle,blinkrům, čelu, naraznikum atd...
No a když bys na Mko dal užovkový díly, tak to se nesmí? (když teda pominu nápravy)
Já mám na ouže papíry z Mka.......... rok výroby 1982 avšak první registrace v roce 1988

-> David29:
Aha, tak to nevím, zatím vše, co se mi dostalo do ruky, nic takového nemělo
Aha, tak to nevím, zatím vše, co se mi dostalo do ruky, nic takového nemělo

-> Lamz: Ale pokud s toho někdo udělal M tak se to nikde nezapisovalo
Aha tak to je blby
-> 1560, Lamz: Jo, je tam. Jako model M1, M2 nebo tak nějak.
Každopádně podle roku nevim nevim
Každopádně podle roku nevim nevim

No chtel jsem prevarit cisla z moji Mka na Uzkou bo moje je vhaji s prahama
??
Je tam typ vozu a rok výroby, pokud vím. Nic jako eM nebo úzká tam není. Pozná se to podle roku výroby, ti znalejší podle výrobního čísla a tak.
Je tam typ vozu a rok výroby, pokud vím. Nic jako eM nebo úzká tam není. Pozná se to podle roku výroby, ti znalejší podle výrobního čísla a tak.
Mam dotaz je ve velkym TP napsany jestli je skoda 120Mko nebo Uzovka dekuji