-> mb136gl: dokaze to kazdy ale horsie je ze to zabere trosku viac casu a clovek musi mat chut to robit...
ja by som to vedel ale nepoviem, ze ti to spravim, lebo viem ze by sa mi nechcelo stym piplat...ale da sa to v pohode
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
hladam grafika
Využijem toto vlákno... je tu niekto kto by vedel spojiť dva obrázky do jedného? je to obrázok auta z prospektu rozdelený na dve A4 strany, chcel by som si z toho spraviť jeden ucelený obraz bez toho, aby bolo vidno spojenie...
-> Bucin: taky bych poprosil mail mám v ID
-> Fén: na to je dobrej programek pokud chceš pošlu ti ho na meila
Nechce se mi kvůli jednomu dotazu zakládat téma a když už je tu tohle téma, tak se dovolím vetřít. :o)
Nebyl by tu nějaký schopný grafik pro tvorbu loga a banneru? Odměna jistá. :o)
Nebyl by tu nějaký schopný grafik pro tvorbu loga a banneru? Odměna jistá. :o)
-> steyr: bud konkretnejsi pri vyberani nadpisu, hladam grafika znamena nieco ine ako hladam niekoho kto by mi vedel v PS CS3 zmenit farbu.....k topicu iba tolko ze existuje plno tutorialov, ktore budu lepsie ako keby ti to tu niekto vypisoval kde a co mas ako kliknut a urobit. tak skus google ako ti to radil JERZY
Barvy zalezi jak ceho, ne vsechno se da takhle jednoduse (ber to trochu s rezervou, nemam ted po ruce photoshop) - v levym menu si najdi nastroj mnohouhelnikove laso. Tim obklikej celou oblast, u ktery chces zmenit barvu a pak dej ctrl+c a ctrl+v - tim ziskac novou vrstvu, ve ktere bude jen to, co budes prebarvovat. Dale dej obraz-prizbusobeni-odbarv
it (dana vrstva bude CB) pak dej obraz-prizpusobeni-variac
e, tam naklikej jakou chces barvicku, chce to si s tim pohrat a potvrd OK. Pak akorat v dane vrstve mnohouhelnikovym lasem obklikej napriklad okna, kliky(zkratka to, co nechces mit barevny) a zmacnkni delete(tim tu kopirovanou vrstvu "proderavis :)". A dilo je hotovo, finalni vzhled muzes jeste upravit obraz-prizpusobeni-jas,ko
nstrast a podobne nastroje... snad je to pohopitelny, jdu si lehnout
ku**a drat uz. lmgtfy.com/?q=photosho...
hladam niekoho zrucneho kto mi vie na fotke pozmenit farby alebo daky link na navod ako sa to robi vo photoshope cs3