OTÁZEČKA LR

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 12.02.2003 do 12.03.2003, založil/a
řadit dle data
15:14:20
12.03.2003
Machoň
Továrna tam dávala Sachsy, byly dokonce dva druhy - krátký, který se tam vešly normálně a dlouhý, tam je potřeba převařit domeček tlumiče. Do škodovky, i závodní, se dá nacpat lecos. Vím že se jezdily Jamexy, prý nefungovaly.

Proflexy jsou krásná hračka, ale tyhle auta je nikdy neměly, v té době se jim o nich mohlo tak akorát zdát. Ty unibally nevím, klasická vlečka na Š 130/A je měla, tyhle svařence ale mají jinou geometrii, každopádně na mém autě z Metalexu nejsou, ramena jsou uchycený přes futra.

Určitě nejlepší varianta je pořídit si tlumiče HP sporting od Huška, dělá je i s pružinama a je to náhrada dlouhejch Sachsů - pružiny jsou navlečené na tlumiči třeba jako u Fáva.

10:38:01
13.02.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak to je přesně to co jsem si myslel 5včera jsem to napsal do sekce Škodovky - je vidět, že se Zazaa vyzná 52
06:55:44
13.02.2003
Zazaa
nejlip z LR :)

hlavne zalezi cemu rikas naprava z LR (original je to takovej nerozebiratelnej svarenec dvou ramen zadelanej primo ve skeletu prez unibaly)

kdysi sem mluvil s clovickem co neco podobne stavel, pera mel delane na zakazku a tlumice mel zavodni Proflexy ale ma to jeden hacek ze sou brutalne drahy :(

jinak nektere LR snad mely napravu podobnou jakou klasika 130 a tam se davaly obyc pera a tlumice KONI

pripadne se zeptej cliveka co ma tohle Rko www.tuning.cz/s110r/.../m artink.htm

ma tam ramena z LR (sice nejakej klon pac to ma uchycene do pricky a je to predelane na klasicke kloubove hridele ze 130ky....)
16:42:29
12.02.2003
LRman
Nazdar chlapi. Mohl by mi někdo poradit jaký tlumiče a pružiny mam použít na zadní nápravu s ramenama z eLeRy. Uvítal bych jakoukoliv radu.
Extreme Tyres