Predni pruziny 130 L/A

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 10.02.2003 do 15.02.2003, založil/a
řadit dle data
18:29:16
15.02.2003
JEIT
Do toho jdu, ale ještě zjistím kolik kusů.. pár lidí uženu, páč jsem měl stejný nápad:-)
20:51:45
10.02.2003
PJ
Po uspechu minulych akci jsme se nekolika znamymi skodovkari rozhodli, ze si opet nechame v perovne vyrobit predni pruziny na skodovku dle homologace Ackove 130ky. Vzhledem k tomu, ze cim vice nas bude, tim nizsi bude cena a v neposledni rade i kvuli tomu, ze jde o pomerne zadane zbozi, nabizim komukoli, aby se k nam pridal. Cena bude dle poctu objednanych kusu predpokladam okolo tisicovky za par s tim, ze kdyby nas bylo hodne malo, tak by to vyslo tak na 1200 Kc za par maximalne. Naposledy jsme delali neco pres 80 kusu a vyslo to na neco pres 800 Kc za par, takze pokud nas bude hodne, tak se muzeme dostat i na tuto nebo nizsi cenu. Pokud mate zajem, tak se mi ozvete na mail pjanda@wlist.cz a domluvime se na dalsim postupu. Bude to probihat asi tak, ze se to ve vhodny moment uzavre, objedna a dle vysledne ceny se stanovi nejaka zaloha ve vysi cca 50 procent ceny objednanych pruzin, kterou mi poslete na ucet, nebo jinym zpusobem predate. Pri obvyklem mnozstvi se totiz celkova cena vysplha nekam k 40 tisicum Kc, a to nemam vzdy k dispozici v hotovosti, takze zaloha je nezbytna. Snad o sobe mohu prohlasit, ze jsem duveryhodna osoba :-), pri predchozich objednavkach kazdy dostal co chtel pri dodrzeni predem danych podminek, i mezi navstevniku tohoto serveru by melo byt nekolik spokojenych spoluobjednatelu :-) (treba sam velkz U-Geen, za kladne reference vsem predem dekuji :-)) Predani pak probehne dle domluvy, dost jezdim po republice, takze mohu privezt osobne prakticky kamkoli, pripadne vse resi posta.

Co se tyce efektu, tak ja je mam na aute (Rapid 135) uz pres rok, pouzivam je bez problemu i v kombinaci se standardnimi tlumici a jizdni vlastnosti jsou s nimi citelne lepsi nez standardnimi, snizeni je primerne, u meho auta to byly cca 4 cm. Neni to zadna okruhova pruzina, spise takova sportovni, vhodny kompromis pro normalni jezdeni, ktery neurazi nikoho, kdo chce jezdit i hodne ostre, ale pritom se s tim da jet i normalne, aniz by posadka nejak trpela na kazdem hrbolu, z meho pohledu je to vzhledem k cene jedno z nelepsich vylepseni, ktere jsem kdy na aute provedl. Ma je na aute uz pomerne dost lidi a nikdo si zatim nestezoval, pry jsou perfetkni i na eRko, tedy pri pouziti eMkovych naprav. V pripade dotazu mi napiste, rad odpovim, pripadne mohu poslat nejake fotky.

Pavel Janda (PJ)
Extreme Tyres