stahnul jsem fotku ze zdejší fotogalerie, jelikož se mi nechce lezt do auta...
možná nafotím u sebe na aute za chvili....
ale jak pisu, tady je nejaky tuning zoufalec, kterej ma tu zahradu, ehm, teda jen pricniky
takže tohle je origo škoda 120 příčník....teda né origo z boleslavi, ale originální doplněk na škodu 120, prijdes do mototechny, reknes že chces nosič na 120 a oni ti tohle dají...zádné bastlení...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nosiče na kola
-> LiMaK - 742 forever: Byl bych rad.Aspon budu vedet jak to mas ty.Díky
normalne jsou 2 pricniky co jsou primo urcene na skodovku....
teda vpodstrate jde jen o tu patku, co dosedá na strechu...potrebujes jen 4x tu patku a pak mezi je natáhlej jekl.
ale jako predelavat neco z felicie...naco proboha?
pokud bys jako mel neutuchajici zajem , mam je v aute, vozim na tom kola, lyze, koberec, desky...vsecko.muzu ti to vyfotit
teda vpodstrate jde jen o tu patku, co dosedá na strechu...potrebujes jen 4x tu patku a pak mezi je natáhlej jekl.
ale jako predelavat neco z felicie...naco proboha?
pokud bys jako mel neutuchajici zajem , mam je v aute, vozim na tom kola, lyze, koberec, desky...vsecko.muzu ti to vyfotit
Normálně se prodávají přímo pro škodovku
Jestli myslíš na škodovku tak já je udělal ze staré zahrádky
Zdar virťáci mám takový problém v letě jsem si koupil nosiče na kola.Nosiče se montují na na přičniky a to je ten problém.Předelávám Přičníky co se dávájí na felicie použil jsem jenom stoho packy ktere to drží.Chci se zeptat jestli to někdo mate udělané