skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde sehnat hadice na vedení vody
orvis kolín
-> Pavel P..: me nastesti nesklouzla ale nakonec praskla. Kdyz to bylo zahraty, tak byly mekky, jak kondom napustenej vodou 

rubena by mohla taky delat
Gumex
-> Klubko_: šak právě... jak změknou tak se roztáhnou a nedržej na nátrubkách, vyzkoušeno... ani k přepadu chladiče kolem kufru se neosvědčila.
Pavel P.. 23.09.09 12:56:31 napsal: → Milan 123: zahradní jsou nahovno.. změknou a sklouzávaj.tak ony sou hlavne do 60°C a tlaku nula nula hovno
Pavel: nechapu
-> Pavel P..:

-> Milan 123: nesmíš je tolik hladit ty hadice

Palelp : me se nezda ze by smekly.kdyz jsem napoustel na zahrade bazen a bylo horko,tak byly porad tvrdy.
-> Milan 123: zahradní jsou nahovno.. změknou a sklouzávaj.
sla by dat ta zahradni hadice i k palivu a treba turbu z tdi kdybych namontoval ? maji takovy vystuhy pleteny v sobe, tak by mohly drzet.
ja kupuju hadici v bauhasu -. takovo tu na kropeni travniku maji s prozkama, nebo zelene
Díkes ty silikonový jsou drahý ale ten druhý odkaz mi pomohl dík
Kolem Chrudimi a pardubic jsem žádné hadice v metráži nenašel a navíc ne v mém průměru mám chlazení vedeno 30mm trubkou
-> OndraST: 07.09.09 12:28:59
No přesně tuhle hadici semu kupoval v Kolíně i v Uhlířskejch Janovicíh v motoechně na metráž. Takže podle mě taky mototechna a není co řešit.
No přesně tuhle hadici semu kupoval v Kolíně i v Uhlířskejch Janovicíh v motoechně na metráž. Takže podle mě taky mototechna a není co řešit.
-> Schejby: Daj se sehnat, normálně v metráži, ale třeba když jsem je sháněl u nás, tak nic. Nakonec je měly v jedné mototechně v Plzni, jinak když jsem je aktuálně sháněl, padla volba na tyhle, ale nějak k tomu nedošlo, tak možní že ti to pomůže.
www.konekt-hk.cz/prumyslo ve-hadice/.../27-f-k-e.htm l
www.konekt-hk.cz/prumyslo ve-hadice/.../27-f-k-e.htm l
a jeste na sport-parts.cz jsou různe kombinace variace hadic, jsou silikonové. tady jsem ti to aji našel: www.sport-parts.cz/index.
php?action=bro...
-> Schejby: Loni jsem v Pardubkách v Auto foru kupoval originály.
mototechna?
normalne zajdu do mototechny, řeknu že chci hadici na vodu na 120 a voni mi tam bud nabidnou tvarovanej celek, nebo v metráži....
normalne zajdu do mototechny, řeknu že chci hadici na vodu na 120 a voni mi tam bud nabidnou tvarovanej celek, nebo v metráži....
Sháním hadici kterou bych mohl použít na vedení vody zkoušel jsem u semperitu ale tam mají jen do teploty 100 stupňů bojím se aby vydržela ten tlak a všechno.Nemá někdo zkušenost?