skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ovladanie el stahovania okien
-> darklord: Je to z Alfy 33. Mam k tomu ovladace na stredovy panel.
Já sem teda svoje stahovaní vyřešil tak že sem si zajel do likvidaček,mrknul do jenoho mitsubisi nebo jak se to píše a tam si odělal komplet stahovačky i s knoflikam a ceim madlem.musel sem trošku uspusobit díry ve dveřích a v tapeci ale vypadá to parádně:)celí stahováni za 200 kaček a facháto:) přidávám foto kdyby jste pak někdo chtěl udělám i detailnější:)
-> Misinoooo: komplet cele stahovacky z alfa-romeo, ale neviem vobec ktory konkretny typ. stacilo na ne navarit tri sorby a pasuju skoro ako original.
img406.imageshack.us/i/ds c00589i.jpg
img406.imageshack.us/i/ds c00589i.jpg
zdravim z coho ci pouzil motorceky ???
-> Rabbit: idealne pre mna a moje roztrasene paprce
Hmm, koukám, že ty tlačítka najsou zrovna prťavý.
tak fotka narychlo, este to chce urobit podlozku do tapecu pre prepinace, ale prozatim to staci aj takto krivo
-> Rabbit: no, momentalne venku chcije takze ak do vecera prestane porobim fotky
-> darklord:
Jestli můžeš, tak potom dej fotku jak si to vyřešil a jak to vypadá.
Jestli můžeš, tak potom dej fotku jak si to vyřešil a jak to vypadá.
-> shrekzv: no tak ja mam stahovacie okna len dve, tak dneska to hadam uz nejako namontujem a pozapajam
-> darklord: ok....je to lepsia volba....hlavne to nema rozum..ja nvm naco je tymto prepinacom rozum...ale no....daju sa donho dalsie prepinace napojit..ma na 4 okna vyvody...
-> durana1: je to tvoje
-> durana1: je to tvoje
Ak to nebude chcieť je to kupim

-> darklord: ak chces za postovne......mne je to fakt nanic
-> Nwkt: no to prave nechcem do tapecu robit diery, najradsej by som to nejako zapustil do madla, len neviem ci je len z peny alebo ma kostru vo vnutri
-> darklord: To přimontuj do tapecu
Maju rapidacke madla nejake kovove jadro po celej dlzke alebo iba okolo srobov? predtym nez do toho zacnem rezat rad by som vedel ci ma tam necaka prekvapenie
-> darklord: to som skoro aj ja...stahovania som mal za 20€ a toto za 16.....inac mam povodnu elektriku od mojich stahovani....bolo to v skodovke namiesto popolnika....mozem zajtra odfotit ak by si chcel....mne je nanic....
-> shrekzv: heh to by som dal za ovladace viac ako za stahovacky :D
ja mam v skodovke toto: www.hobbyexpert.sk/elektr
icke-stahovanie-okien/keet
ec-sw-uni-2?v=426949 ........su podsvietene....spokojnost
....ziadne problemy....
no ale v obchode som sa pytal na tie feldacke tak za to chceli nekrestanske prachy v radoch stokorun za kus... no na vodicovu stranu chcem dva a na spolujazdca jeden v tom problem nevidim, len to nechcem davat inde ako na dvere az netaham kilometre kablov
prepinace, co se davaly do feld sou podsviceny. Ja mam ovladani oken misto popleniku. Pac kdyz to das jen do madla, tak este musis mit i u spolujezdce.
tak tuneri pochvalte sa kde je najlepsie mat prepinace na elektricke okna? rozmyslam zeby som ich nejako zabudoval do madla od dveri, len neviem ci sa to vojde.
inak prepinace budem kupovat zrejme tieto:www.gme.cz/cz/index.php?p roduct=63...
su niekde nejake este mensie pripadne podsvietene?
inak prepinace budem kupovat zrejme tieto:www.gme.cz/cz/index.php?p roduct=63...
su niekde nejake este mensie pripadne podsvietene?