kolejničky sedadel

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 13.01.2005 do 14.01.2005, založil/a studio
řadit dle data
14:26:14
14.01.2005
King
2 Saky: Pokud k tomu pristoupime takto zgruntu, pak jeste funkcnejsi rada zni - vysrat se favo kolejnice a nabastlit tam ouplne jiny sedacky z nejakyho kapitalistickyho pozlatka4
22:38:09
13.01.2005
Saky
a pokud chces skutecne funkcni radu tak cely ty kolejnice vyhod a dej tam kolejnice z fava ty se zarazej na obou stranach a mas klid na porad.. samozrejme taky musis prevarit to uchyceni pokud chces zanechat vejskovou stavitelnost.. a to aspon funguje.. tohle kdyz opravis tak to casem bude to samy..
18:02:11
13.01.2005
studio
-->King2:děkuji,-za radu.Tak mě to hrozně smolí,že se do toho spravování asi přeze všechno pustím.
09:12:13
13.01.2005
King
To jsem resil v lete. Blahove jsem myslel, ze pouziju kolejnicky ze zachovalejch sedadel sedanu, ale ouha, rapous ma drzaky na vyskovy stelovani sedadel. Takze bud navarit na sedanovy kolejnice rapidi drzaky a nebo rozborka. Resil jsem to rozborkou a vymenil ty spodni kolejnice, doplnil kulicky, promazal a dal do kupy. Prave ty chybejici kulicky jsou vetsinou problem. Co se demontaze tyce, je to docela pakarna, protoze se s tim moc nepocitalo tzn. musi se odvrtat prolisy(dorazy) na spodku kolejnic a sikovkama narovnat ruzky kolejnic zahnuty dovnitr - pakarna na cely dopoledne :)
09:08:02
13.01.2005
Bery
podivej se pod sedačku jak to funguje a přijdeš na to
08:23:15
13.01.2005
studio
jo,-a jedna se o sériové sedačky do rapida.
08:22:28
13.01.2005
studio
nemáte někdo náhodou zkušenosti,nebo postřehy z takové malé opravy sedadel?Jedná se o to,že sedačka se prostě pohybuje v kolejničkách velmi mírně"do boku"-když se s ní třeba zatřese,nebo při nastupování.Hrozně mě to denervuje.Samozřejmě že to je dané asi stářím,a dělá se to kdekomu-ale nevíte,jak to dát alespoň do částečně puvodního stavu,-tak,aby to drželo jako když byla ta sedačka nová?co je třeba upravit,nebo vyměnit??
Extreme Tyres