já bych si koupil lízatko a nedával tam ten chromovej nárazník
auta-veterani.sbazar.cz/p
redni-lizatko-s100-110r-mi
mon-o2862958.html
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
spojlery
já sem někde viděl na 110l nárazník z felicie I, všechno de já sem taky na užovku dal nárazník z felicie I
-> LiMaK - 742 forever -dik
když jde udelat hezky naraznik z fildyII na 120, tak proc by pri trose snahy nežel ze 120 na 110???? zalezi jen na prostředcích, umění a zkusenosti....
videl jsem nezpočet hnusnych narazniku z fildy všelijak nabastlených na 120...proto se taky traduje že je to hnus...
ale když chytíš do ruky svarecku na plasty, mrdkáš se s tím tejden v garáži, tak nepoznas, že to není origo...teda, že pasuje ke spárám lépe než origo...
videl jsem nezpočet hnusnych narazniku z fildy všelijak nabastlených na 120...proto se taky traduje že je to hnus...
ale když chytíš do ruky svarecku na plasty, mrdkáš se s tím tejden v garáži, tak nepoznas, že to není origo...teda, že pasuje ke spárám lépe než origo...
njn tak nic no ale vpoho
-> smity: Tam se hodí nejvíc asi ze 110L 

jj je mi to jasný ale dybych sehnal naky vpoho jinak jako náký extra to bych tam taky nechtěl vím že se tam nehodí
-> smity: Tady Ti spíš každej napíše, aby ses na to vyprd, že to tak akorát sprzníš nějakejma spojlerama 

zdravym vsechny nevite někdo jestli dyš si koupím spojlery ze 120 a jestli by šli na skodu 110l pač na tydle autíka nikde nic neprodavaj
-a je mi jasný že tam asi budu předělávat uchyty ale rozměrově jestli by tam šly
-a je mi jasný že tam asi budu předělávat uchyty ale rozměrově jestli by tam šly