Těsněni kufru asi 130 Kč
Tesneni dveri Rapid asi 42,-/m, je potřeba jit tam, kde to nemaj nastřihaný, ale v klubu - odmotaj ti, kolik chceš
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Těsnění dveří
-> Labros: Na 4 dveře jsem dal 500,-.
-> Tomáš SK: V gak to bolo za necelyh 40Sk/m ale predavali len cele balenie 20m. Platil som zan nejakych 600 a volaco. A tesnenie do kufra mysim za stovku. Kurna, ze som ich ja debil nekupil vtedy 2.
tak jestli to prodávají v metráži tak nemaj problém ani kupátkáři
-> Labros: 76Sk/m
2 Labros: Za tesneni kolem kufru jsem dal tusim 160, do dveri to bylo v metrazi (cca 40Kc/m) a na dvere je u sedanu potreba asi 3,8m(?).....Castecne je v tom i reply na poznamku jednoho pana o trapnejch 4D sedanech :)
Kolik to stojí? dejme tomu na toho sedana
Kamrád normálně koupil nové dveřní těsnění na Rapida v obchodě u nás na Zbraslavi.
jenomže jsou většinou nakrácený na rozměr trapnejch 4D sedanů,což je na 2D kupé poněkud krátké,že

-> King2: jj presne tak dily na shade zna temer kazdej takze to nejni problem
Ja na to sel tak, ze jsem zasel do autodilu a rek jsem, ze chci "pirelku" do dveri a do kufru a bylo :)
Nazdárek, potřeboval bych poradit jaké těsnění koupit na dveře rapida, případně přední kapotu. Našel jsem nějaké zmínky o profilu Pirelli od GUMEXU, ale je tam rozměrů tři prdele a typů 2x tolik. Máte někdo nějaké zkušenosti? Díky za vše.)
Lukis
Lukis