skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyplne narazniku a masek
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 18.06.2009 do 01.07.2009, založil/a Rider skoda
-> Milos:
až tam jsem to nedomyslel - ale asi by to chrastilo, jako to chrastí v originále. Ale jinak vážně - po vyleštění by málokdo odhalil původ takovýho řešení.

-> FMsedan: coz to je taky mozna dobry napad omrknu a vyzkousim;-)nebno sehnat tu masku s chrom listama z Passata.to vypdaa taky pekne ,vzirt z toho ty listy
hele já sem na to teď koukal a myslim si že by nebylo špatný tam dát chrom střešní lišty ze š105-rapid až si koupim zase mareu tak to tam dam a bude to vypadat luxusně
-> exwrcteam: ja to chci dat hlavne jen do masky a mozna dva male nadechy bocni u narazniku podobny jak to cerveny favo.to prece nebude az tajk drahe ne?koupit cca 2 metro pasoviny nebo slabe tycoviny nerezu?
ja mam nerez... pekelne drahe...
-> Milos: Tak ked som toto cital, tak to je normalne na nominaciu na Tunersky pocin roka 

a co si tam dat rovno zaluzie, moze sa potom za jazdy regulovat prietok vzduchu pod auto a tym padom aj pritlak
+ verzie s dialkovym ovladanim snurkou alebo tou otacacou tyckou rovno pod volant

+ verzie s dialkovym ovladanim snurkou alebo tou otacacou tyckou rovno pod volant
-> Rider skoda: Docela dobrý na to jsou hliníkový lamely vyklápěcích žaluzií od větráků, dokonce i profil mají takovej ejrodynamickej lichoběžníkovej
.

-> Syny: nn ja nejdu jako ovecka ja to jen videl a rekl jsem si ze by se mi to na cerne auto hodilo docela prtoze cernej tahokov tam zanika a stribrnej vypada strasne.
-> Syny: Tak dáme tahokov, když vychází z módy ne? Jinak tenhle nápad měl už Jiřík pár let zpět
Takze ted budou mit zase vsici misto tahokovu todle jo? :) Me to prijde jako ovecky ve stadu :)
-> Jirik grilovaný: mozna bus draty nebo nejaky slabsi pasovinky.Si myslim ze by ten drat aby byl silnej poradne,takby byl moc tezkej ne?
Přesně to si říkám taky. Že tahovka už je pasé. Já nakoupím asi silnější nerez dráty a ty pak vsadím do masky. Páč mám škodouku, tak nějaký alu profil není možný, nebo profil neohneš do rádiusu masky. Ještě možná vyleštit alu pásky, popř. je dát do černého matu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to myslis ze bude ono??Ja myslel spis ,ze to je neco spesl do narazniku jakoze nova nahrazka misto tahokovu kterej je ohranej a vysel z mody

-> Rider skoda: co třeba vzít část střešní lišty? 

nevite prosim vas kde se da sehnat a za kolik takove ty jakoby pricky chromovane da se rici jak je ted hodne videt na tuning autech misto tahokovu(klasicke mrizky)?