skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak připevnit packu u vyhř. zadního skla?
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 01.02.2003 do 05.02.2003, založil/a
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:nwdom9
21:42:45
05.02.2003
05.02.2003
Flico
No mne tiez chybaju tie kontakty. Asi ich predosli majitel, ked na to daval folie urval. Inac v ARadio PE 1/2003 je clanok o samolepiacich medenych foliach. Mozno zeby sa dalo nejak nalepit tie pasiky a nasledne na tu foliu ne naletovat droty alebo konektory. S pozdravom Flico.
19:29:34
05.02.2003
05.02.2003
nigga
mozna ze to bylo domluveny s pojistovnou. Jak si prisel do pojistovny ze chces pojistit auto, tak si zajel do mototechny a tam ti za peknej peniz prizapojili pojistku. A nebo to holt nebylo jen v te skdovce co si videl, asi byl zrovna blbej kurz BONŮ :-)
19:22:12
05.02.2003
05.02.2003

Dan
Sem kokot ! NE v kufru, ale v MOTORU !
Jasně.
Los howados, že tam tu pojistku nedali !
Já ti to pošlu na mejl, ať to vidíš !
Třeba to dávali jenom do TOP verzí : připlatíš-li si, nevyhoříš !
Jasně.
Los howados, že tam tu pojistku nedali !
Já ti to pošlu na mejl, ať to vidíš !
Třeba to dávali jenom do TOP verzí : připlatíš-li si, nevyhoříš !
23:32:28
03.02.2003
03.02.2003
nigga
Ale tohle me fakt točí. Jeden z nejnebespecnejsich kabliku a neni jistenej. Krome tech co vedou k rele svetel a spinaci skrinky (u ni to jde pochopit) uz je snad vse jisteny, ale tohle me fakt sere. Dalsi duvod proc na tech motorech vepredu neco je.
23:30:25
03.02.2003
03.02.2003
nigga
Tak počkej, kámo, na me se musí pomalu. Nevim v jaky knizce, ted jsem hodil čučku do Andrta a vidim tam odpor popsanej jako pojsitku. Jestli myslis tohle tak mas recht. Kazdopadne ja v me S120L r.v. 1987 mam velky kulovy. Od altiku (to co vede k baterii) mam dratek do spinaciho kontaktu a ze spinaciho kontaktu se to tahne pekne po plechu do pruchodky pod prdelema, pak do prirucniho zavazadelniku a z nej pak pekne kolem krz plechy a zase plech tepr do kontaktu. Rele mam teda v motoru ne v kufru. Takze tohle jsem nepochopil. To s tim rele v kufru jsem fakt nechytl.
21:15:03
03.02.2003
03.02.2003

Dan
Hele, Tome, ale víš, co je divný ?
Že v schématu pro 130-tku je tam nakreslená pojistka !
Kámoš má Rapida a žádnou pojistku sem tam nenašel.
A to relé v kufru je taky dobrá vopičárna. To pude smykem, resp. za sedačky.
Že v schématu pro 130-tku je tam nakreslená pojistka !
Kámoš má Rapida a žádnou pojistku sem tam nenašel.
A to relé v kufru je taky dobrá vopičárna. To pude smykem, resp. za sedačky.
21:11:07
03.02.2003
03.02.2003
nigga
leda brat zatacky tak vostre ze se ti to jednou votoci na strechu a pak uz si poradis:
Ne vazne ja mam problem spis se trema prerusenejma vodicema, ale az se mi jednou vodpadne ta packa tak se s tim nebudu srat a ke kastli prisroubuju plechove nebo hlinikove eLko do nej jeste diru se zavitam a je to rovnou i ukstreny. Holt kdyz se mi to stane na napravy strane tak budu muset protahnout tan cernej kablik (pozor je nejsitenej! ale ja ho tak do mesice uz budu mit pres pojistku)
Ne vazne ja mam problem spis se trema prerusenejma vodicema, ale az se mi jednou vodpadne ta packa tak se s tim nebudu srat a ke kastli prisroubuju plechove nebo hlinikove eLko do nej jeste diru se zavitam a je to rovnou i ukstreny. Holt kdyz se mi to stane na napravy strane tak budu muset protahnout tan cernej kablik (pozor je nejsitenej! ale ja ho tak do mesice uz budu mit pres pojistku)
20:55:45
03.02.2003
03.02.2003

Dan
Dírku krz sklo a přišroubovat 
Dobře, tak teď vážně : řešim ten samej problém u Fava. Urval sem obě packy
Taxem to zkoušel pájet. A de to, ale mě se to nepovedlo, páč sklo má tak debilmí sklon, že cín dycky skápne dolů, neudrží se. Tak já to vyřešim tim, že sundam pátý dvéře a fklidu připájim.
To se u škodofky ale jaxi nedá, že. Tak buď vyndáš sklo a nebo se naučíš porušovat gravitační zákon
Ale sečteno a podtrženo - pájet to de.

Dobře, tak teď vážně : řešim ten samej problém u Fava. Urval sem obě packy

Taxem to zkoušel pájet. A de to, ale mě se to nepovedlo, páč sklo má tak debilmí sklon, že cín dycky skápne dolů, neudrží se. Tak já to vyřešim tim, že sundam pátý dvéře a fklidu připájim.
To se u škodofky ale jaxi nedá, že. Tak buď vyndáš sklo a nebo se naučíš porušovat gravitační zákon

Ale sečteno a podtrženo - pájet to de.
09:46:56
01.02.2003
01.02.2003
Koči
Zdarec, nevíte někdo, jakým způsobem lze připevnit upadlou packu s drátkem u vyhřívaného zadního skla? Pokoušel jsem se to lepit vodivým lepidlem, čímž jsem vyhodil zbytečně 310,- Kč. Nevím, zda je možné to normálně připájet, k čemuž ovšem nemám vhodné podmínky (parkuju na ulici) nebo jestli existuje nějaký fígl jak to jednoduše přidělat. Díky.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:nwdom9