GO motoru

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 29.01.2003 do 01.02.2003, založil/a
řadit dle data
21:36:01
01.02.2003
Bob
stim nemám problémy kámoš má vapku doma takže plechovka arvy to jistí2
12:06:34
01.02.2003
Dušan
Je to výbornej způsob ale v Brně se to nikde nesmí, ale přece jenom jsme v české republice a tady je všechno možný. Vím o čem mluvím. Zákazy jsou od toho aby se porušovali.
10:15:35
01.02.2003
nigga
aga. tak to jo, to ja jsem na ni chtel zajet tuhle o vikendu, ale ze je kosa jako svinec a napadl snih, tak se mse na to vy***l. To ze se to nesmi sem vubec netusil, co ja jsem se o tom bavil s lidma tak ani nepipli, jenom rekli ze je to super, ze ti na pumpe pucej strikacku a zenou tam vodu, ve ktery uz je odmastovaci roztok a stopji to 80 takze vlastne clovek nemusi koupit arvu a 80 a jeste se s tim srat. No neva, jeste to zjistim, jak to s tim je.
10:01:54
01.02.2003
Dušan
to Tomáš & Bob - pokud vím na wapkách je zakázáno motor umívati jelikož je mastnej a samý jiný sračky. Je za to slušná pokuta. Ale mimochodem je to nejlepši odmašťovač páč to bere skoro aji ten hliník.
09:45:28
31.01.2003
Luděk
Pokud se tím nechceš zabývat,tak si udělej karburátor,sežeň jiný motor a přestroj to,za den to musíš stíhat,co Ti zbyde,pak za mrzký peníz odkoupím.
09:44:22
31.01.2003
Luděk
Možná,že problém je v usazeninách v motoru,tak právě proto zkus lepší olej,on to vypláchne,usazeniny odstraní a rozvolní stírací kroužky,které jsou zřejmě silně zanešené.Jak jsem již psal v tématu o oleji,Mogul je hnus.
07:42:22
31.01.2003
Bob
nebo fčem je problém?
07:42:00
31.01.2003
Bob
Jo dušane Co se děje s vapkou ? táta ti zakázal že mu sní nesmíš stčíkat63
21:02:43
30.01.2003
nigga
Dušan: jakej zakaz to je wapka zakazana nebo jsem to zase blbe pochopil?
21:02:25
30.01.2003
Vojta - zrušená registrace
No uvidime! Jednak je motor zasrany jak zevnitr tak i z vnejsku to vis povetrnostni podminky delaji svoje! Ale chtelo by to ten motor asi celkem dost rozebrat a pak to vzit jednotlive dily tou arvou nebo nejakym jinym odmastovacem nebo tak. No ten karbec skusim kazdopadne vycistit, pak budu resit dal, kazdopadne ventily postelovat, jinak svicky a kable mam nove, uvidime. Taky tam nechci nalit nejaky lepsi olej protoze byvaly majitel setril a lil tam je n Mogul Super takze zadna slava a jelikoz je hodne usazenin v motoru tak bych mel strach aby lepsi olej s tim neco neprovedl.
20:54:15
30.01.2003
Dušan
myslím že arvou ten motor solidně vyčistíš. Ideálka by balo to opláchnut tlakem na wapce ale zákaz je zákaz. Myslím, že když vyčistíš kabec a trochu sešteluješ tak to pude poznat na té akceleraci. Takový ventily s rozdělovačem a svíčkama udělají hodně. Já měl zasranej karbec a jelo to hůř než když jsem ho vyleštil. ( mě karbec taky serou aditiva ale u 136ky to asi nebude problém )
20:47:52
30.01.2003
Vojta
Tak jsem premyslel nad Favo motorem, soused rikal ze jeho znamy asi mam a lezi mu motor Favo 50kW v solidnim stavu, takze uvidime pokud ho ma tak ho asi vemu, ale pokud ne tak se pokusim neco udelat s tim mojim. Jinak kdyz sundam vicko kde se naliva olej a mam motor nastartovany tak tam hodne fuci vzduch, taky je ten motor dost zasvinen, hodne usazenin atd, takze by nevadilo asi to trochu nejakym zpusobem precistit (jak nevim?). Dalsi vec je asi silene "zasrany" !! karburator, nevim jestli to je normalni ale jak zevnitr tak i po vrchu je jako by "opalen" proste takovy hnedy atd, uprostred je nejaky mastny.. proste des a hruza! Musim ho vycistit, jenze casu je maaaaalooooooo a hlavne furt potrebuju jezdit. Jinak by taky asi pomohlo neco jako dat trochu dohromady hlavu - vycistit, ventily, sedla ...., pokud ani to nepomuze tak nevim. Ono ten motor zas toho oleje nebere, ale neco jo ani necoudi! Proste vykon je v haji, celkem spatny zatah od spodu, ve vyzsich otackach celkem OK, podle jineho motoru (soudim podle Rapida 136 od kamosa) je to 100 a 1. Tak sam nevim co mam ted udelat
09:43:03
30.01.2003
Luděk
Při opravdových 100 tis. km tenhle motor nemůže vzít od výměny do výměny ani hlt oleje (měl jsem 135tku prokazatelných 250 tis. a ani kapku).Začni tím,že vyměníš rozvody a nech udělat hlavu (ventily),když se podíváš do válců,tak by tam mělo být vidět honování (u motoru po 230 tis. bylo vidět).Jediný motor,který mi bral trochu olej,bylo Fávo se 700 tis. km90(nejdřív Taxi a pak auto v půjčovně),ale po aplikaci Lubrifilmu taky přestal brát.
00:37:36
30.01.2003
Dušan
ikdyž motory jsou skoro totožný
00:37:08
30.01.2003
Dušan
nachystej si love asi 6000.- u dobrýho človíčka. Ale myslím že to bude mastnější. Asi by to chtělo všechno ven. Možná by se vyplatilo koupit tam něco jinýho a zdravýho. třeba FAVO
18:14:55
29.01.2003
Vojta - zrušená registrace
Rad bych se dovedel co vsechno je potreba udelat kdyz se dela GO motoru.

Jelikoz jsem to jeste nedelal, tak bych byl rad za kazdou informaci. Ptam

se proto, ze me to za urcitou dobu asi nemine, ale nevim jestli je to zrovna

na mym motoru nutne. Jen pro informaci: motor 136, najeto neco kolem 110 000,-

olej byl pouzivany od vyroby Mogul Super takze nic moc, ani moc neklepe, jen

trochu rozvody jsou chycene, nema uz takovy tah, celkem do otacek se mu taky

nechce, spotreba oleje je tak standard podotykam ze nijak motor necudi!

Skuste mi k tomu napsat par slov. DIK MOC 2
Extreme Tyres