skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyfuk-odstínění
-> matisek: ja som ťa nechcel buzerovať ani uraziť , ja viem že niektorým proste ide to druhým ono , lenže ja si radšej pred odoslaním príspevku 3x prečítam a červené vety automaticky opravím práve kvôli tomu aby to vyzeralo
-> suri: Svedcí to otom že pravopis mi nejde ale zase mi ide matika a fyzika.Bežne píšem len sem tam troška,takže vtom nemám cvik.A ked je to treba dám si záležať.Ja proste nechápem ako to môže niekomu tak vadiť.To čo som napísal je zrozumitelné aj s chybami.No a Ty to tiež nemáš úplne bez chyby.To bude ozaj paráda ked sa tu budeme buzerovať za pravopis.Ja som uznal tvoju narážku za oprávnenú a viac o tom netreba debatovať.

On ten stredny tlmic nie je ktovieako teply. Rurka co ide cezen ano, ale samotny tlmic nic extra. Ak ma pochybnosti obal tlmic minerlanou vlnou a alobalom zhora a zadrotuj, ale dlho to asi nevydrzi. Alebo vybuchaj ten kryci plech tak aby sa tlmic vosiel.
-> Petkar1:
ale tak česko slovensky beru na to sem zvyklej

-> suri: To máš fuk, tady se píše furt česko-slovensko-maďarsky a málokdo působí jako čech nebo slovák

-> matisek: nemám zlú náladu ale v každom slove mať 5 chýb už o niečom svedčí
-> suri: Ráno máš špatnú náladu že?Ja viem že je to hrôza ten môj pravopis ale aby som mal po sebe všetko kontrolovať to by som sa na to radšej vykašlal.Nejako to vydrž,robím čo môžem

-> matisek: ako sorry ale buď si kúp príručku slovenského pravopisu alebo si zapni automatickú kontrolu pravopisu a popravuj predtým ako prispeješ . díky -> petřík: sorry za ot
-> petřík: Ked si zobereš takí žigulák tak ten nemá nikde žiadni kricí plech nad výfukom a neviem otom že by sa niekedi od neho chitil a to je miestami fakt tesne od kasne.Ale ked sa ti predsa chiti mna potom nenahánaj ,ja som len dal príklad.Nedal by sa ten plech nejak pretvarovat tak aby tam vosiel?Hlavne bacha na nádrž,Aj ked plná sa nikdi nezohreje tak aby to chvatlo ale prázdna by mohla.
-> Kuladmin: puvodní středňák je právě kulatej a já mám nízkej podvozek a všude s nim mlátim .. tak sem sehnal placatej no .. ten je samozřejmě nižší ale je i trošku širší takže se tam nevleze
Ja byc hto tam radsi nechal a skusil upravit ten tliumic vyfuku pripadne jeho drzaky nebo tam dal proste to co tam patri. Todle bych neriskoval teoreticky to nic neudela ale spolihej na to ze.
ahoj , potřeboval bych poradit nejedná se teda o škodovku ale snad to překousnete... jde o kadetta - nad středovym a koncovym tlumičem je takovej jakoby tepeně izolační plech (asi)- (stejně jako u favorita,felicie,..) mám středovej tlumič kterej má ale trochu jiný rozměry než puvodní a ten plech mu překáží - otázka zní jestli ten plech mužu s klidnym svědomim a vědomim vyhodit a nebo jesi se mám bát hořící barvy na podlaze a podobnejch katastrof... určiě to tady plno místních závoďáků třeba z duvodů odlehčení těhle aut řešilo takže snad poradíte, dík