skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jak na el.okna
-> matisek: no nevěděl jsem jak to uchytit ke dveřím ale jak ty píšeš tak jsem to taky udělal vyohnul trochu a je fakt že to ještě trochu zavazí obzvlášt když mám udělaný nový tapecy ze dřeva
.Jinak jsem to tam namontoval trochu mi rachotí když okno stahuju dělá to asi ta převodovečka ještě se na to musím kouknout. Ale co je hlavní tak se mi strhnul ten tisícihran (plastovej) už nebyl nic moc. Tak mě napadlo provrtat to zboku a dát tam štoubek.

-> BlueBrown: Toto bude zrejme nejake univerzalne stahovanie ja mam ten isti sistem len je to vzhladovo ine.Nechapem presne co myslis ,ako uchitit ten kus s prevodovečkou o dvere alebo ti ten adapter nepasuje na ten tisichran?Ja to mam takto ako na fotke ,trošku som tam tie plechi povykrucal aby to tak nezavadzalo čaluneniu ale aj tak asi bude.No a na ten tisichran som navaril matku na 17-tku klúč,ona my totiž presne pasovala do toho otvoru v prevodovke toho stahovania.Ja som to moje našiel v kovošrote vymontovane a funkčné takže tiež neviem čo je to zač.
-> LuisiLe: jo to kdybych věděl
co to ja zac typ,z akeho auta a tak...