skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Š100 - zahrádka na kapotu
prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 30.01.2009 do 02.03.2009, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> Zdeněk.: Já bych zas měl strach, že to potměšile mlaskne a půjde to dolů i s lakem
.

-> Tomaso435_Žák 3.Bé:

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: to bych se docela bál, že odlítne, když je jenom na přísavky...
-> kaprof von Bahnhof:): no jasný

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: pripomina mi to takovou tu postel pod auto když neco delam na podvozku

-> Peťa Klíč: No, dobově si tohle pamatuju jen durch - a samou svépomoc - docela pochybuju, že to nějaký VDI vyrábělo, alespoň v žádným výčtu schválených doplňků se taková zahrádka nevyskytuje.
Na těch anglických sporťácích je ještě jedna varianta - dává se to na takový festovní lišty. No, kdybych to dělal já, opatřím si jednu GT kapotu navíc, do tý bych to napral napevno a měnil bych je podle potřeby..
Na těch anglických sporťácích je ještě jedna varianta - dává se to na takový festovní lišty. No, kdybych to dělal já, opatřím si jednu GT kapotu navíc, do tý bych to napral napevno a měnil bych je podle potřeby..

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Myslim, ze pri rychlosti okolo 100 to musi robit dobry hukot
-> Peťa Klíč: vzhledem k tomu ze to zakazali, tak to spis bylo domorobo, ale kdo vi. Osobne bych si to vyrobil ze stary zahradky poupravil uchyty misto pacek za listu nejakou dosedaci gumu. Co mam doma uni pricniky tak bych se vsadil ze je bez problemu a bezpecne pridelam na kapotu skodovky.
-> gim: jj děkuji pěkně.. 'sem chtěl právě dobovou jaká se dělala origo
-> Peťa Klíč: vzdyt ta ze skofast je chycena tema paskama za bocni lemy kapoty a jinak je polozena
spíš jsem si myslel že ta zahrádka se přitáhne k bočním lemům.. dávat durch nechcu
-> gim: pěkná ozdůbka..
-> Peťa Klíč: Ty dva nebo tři kusy, co jsem prohlížel, tak durch byly, jeden docela bytelně přes U příchytky zaklesnutý do profilu výztužného kříže. Škofast řešení je v tomto elegantní, ale jestli by to fungovalo na stovce..? Myslím tím, aby se kapota nerprolomila dřív, než k ní zahrádka dostatečně přilne..
-> Peťa Klíč: Ty dva nebo tři kusy, co jsem prohlížel, tak durch byly, jeden docela bytelně přes U příchytky zaklesnutý do profilu výztužného kříže. Škofast řešení je v tomto elegantní, ale jestli by to fungovalo na stovce..? Myslím tím, aby se kapota nerprolomila dřív, než k ní zahrádka dostatečně přilne..
nebo v cechach, klikni na zahranicni vozy a ma tam uni zahradku na viko skofast.cz/zahranicni%20v
ozy.htm
a jak to bylo s těma nosičama na stovkách? to jako taky přišroubovaný nadrzo? což ne na houby že..
nebo v Itálii..
-> Peťa Klíč: Tak moje archivy docela selhaly.. Ale mohl by sis nosič objednat třeba v Anglii..
lol
-> Peťa Klíč: Pamatuju si jednu fotku ze SM.. Použili jí jako ilustraci k výčtu nepovolených úprav..

Ahoj ahoj.. prosímvás pánové kdo můžete poskytnout fotografie a náčrtky.. uvažuju o výrobě repliky týdletý legrácky.