Něco s elektroinstalací Š120

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 01.11.2004 do 01.11.2004, založil/a Nemo
řadit dle data
13:43:09
01.11.2004
King
Tohle chovani muze bohuzel taky znamenat, ze nekde v kabelovym svazku doslo k prohoreni izolace mezi 15kou a 30kou, jinymi slovy mezi kabelem kde je 12V i bez klicku a kablikem, kde se 12V objevi az pri otoceni klickem. V kazdym pripade to chce zkouknout celou trasu kabelovyho svazku od klicku az do zadu do motoru. Neco podobnyho jsem uz resil na aute jednoho "sikuly", co si zrusil elmag. ventil na karbu a kablik k nemu pohodil do bocni kapsy motoru a pak se stresne divil, ze auto toci starterem i bez klicku :)
13:11:39
01.11.2004
lubosgls
jestlize ti svitej kontrolky bez klicku tak chybu hledat ve spinaci skrince , jestli se ti hrali ty draty na baterce tak to ma nekde sakra odber(draty ke starteru) a jak muze mit nekdo pocit ze mu tece do auta tak to nevim bud ta mtece nebo ne
12:23:24
01.11.2004
Nemo
Zdravím! Tento víkend mě nepříjemně překvapila má Š120. V pátek jsem s ní ještě jezdil a v dobotu ráno chci nastartovat a starter jen parkrat cvakl a hotovo. Baterka byla prázdná. Podotýkám, že jsem všechny vypínače povypínal, takže žádný běžný spotřebič (žárovky, ventilátor apod.) přes noc nemohl baterii vybít. Abych vyloučil závadu baterie, tak jsem zneužil kámoše a připojil na síť auta propojovacími kabely jeho baterii. Kabely se okamžitě začaly hřát a se startérem to nic nedělalo. Vypadá to na nějaký kraťas. Ten den jsem při několika pokusech zjistil, že po vytažení klíčků ze zapalovací skříňky nadále svítily kontrolky na palubce. Škodku mám 4 měsíce a doposud startovala bez problémů. Je ale pravda, že původní majitel jí garážoval a mě stojí celou dobu venku a přišlo mi, že do interiéru někudy teče :-(( Nevíte někdo čím by to mohlo být a kde hledat závadu?? Děkuji za odpovědi!
Extreme Tyres