skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co sem to sakra dneska viděl?:d
-> Tony Outland: Nevím ale vídám ho docela často...
-> Tony Outland: to máš kliku v republice se jich prodalo 600 z toho jich je 250 jako dealerský vozy a k tomu něco ve škodovce ve fabrice

-> Luky: dik, preluskam to
Tento týden jsem viděl také Laurettu. Byla to sanitka. Teď už asi spíš spěšnej převoz léku apod. pochybuju, že by v tom někdo dnes ještě vozil nemocné. Myslím, že ji má nemocnice v Novým městě na Moravě a vypadalo dost zachovale. Jinak Rakušáci vyráběli i Octavii Praktik (stejný princip jako Forman,Felicia,Fabia Praktik)
-> castrol: Upravovala to nějaká škola pokud se teda nepletu...
-> Tomaso435: domorobo alebo nejaka firma upravila ?
-> Tomaso435: to by líbilo otci, kterej by mi přenechal feldího pickupa

-> Tomaso435: To jsem u nás taky kdysi potkal..
-> Tomaso435: jo toje asi ono
Jednou jsem viděl jedničkovou Octavi combi, ale vzadu neměl okna a měl to jeko korbu. Nevím co to bylo zač.
-> Luky:
Mně se to líbí - něco takového jsem vždycky chtěl
Mně se to líbí - něco takového jsem vždycky chtěl

-> Hurdis 30.11.12 18:03:06: já to znám,jen teda ne na koktě....ale třeba tu to měl borec na Maree
-> Luky: Sundat boudu na zahradu a ze zbytku odtahovku na velmi lehká vozidla.
Už byla sice tma, nicméně viděl jsem dobře. Škoda Octavia Combi (karoserie I. generace) se zvýšenou střechou v celé délce. O cca 60 - 70 mm. Zná to někdo?
-> Luky: zajimavej šmajchlkabinet na koleckach
-> robinho130: To je dobrej nápad, když u favoritů hnije uložení tlumičů, tak u tohodle i když se propadne, tak má záložní nápravu. 

nevidel som to dnes ale dlhé roky dozadu , favorit pickup trošku dlhší ale vzadu dve nápravy a kolesá menšie ako r13 , jazdilo to po nemocnici v TN asi rozvažali na tom obedy po areali alebo čo , myslíte že to bol len jeden kus nejak prerábaný ?
-> Arnold: aha :-D tak to jooo no :D
-> Tomaso435: ano infinity je americkáá obnož nissanu

gotka stojí za houno, ale.... dvě tak nějak více méně stejný auta... jedno nissan maxima jedno nějaký infinity maxima... coto? :-D
Neni to tahle? skoda-virt.cz/cz/.../1275
71-pick-up-laureta
-> oojirka: Tak to je škoda, stálo by za to optat se jich jestli to nechtějí prodat nebo třeba v nejlepším případě vyměnit za klasickýho pikapa ikdyž asi budou argumentovat ložnou plochou přes dva metry což jim jako skladiště vyhovuje.
Tady tu Lauretu v červené barvě mají u nás nějací dělníci a používají ji jako skladiště. Občas s ní odjedou a pak se zase objeví. Nástavba je v pohodě, ale blatníky jsou KO. No prostě auto na stavbě.
Tak jsem mluvil s majitelem a o prodeji neuvažuje
že ji sám tři roky sháněl což chápu.

-> Bohyn: reálně bych řekl že těch pade jo
Včera jsem potkal tuto Lauretu. Docela by se mi líbila jako raritní kousek. Jakou to může mít hodnotu, 50 000???
já jí chci.... dam za ni cokoliv......
-> Petr Volfik 12.07.12 23:38:43: Podle okna a větrání nástavby to je bývalá sanita od Laurety.
auta5p.eu/katalog/.../pik ap_02.jpg forum.skodahome.cz/index. php?app=core&a...
auta5p.eu/katalog/.../pik ap_02.jpg forum.skodahome.cz/index. php?app=core&a...
a videli ste už pick up vzadu s dvoma nápravami ?
-> m8rinek 13.07.12 20:19:58: známe...
-> Pavel P..:

taky sem včera jednu další feldu lauretu viděl,bílou,nástavba evidentně svépomocí prodloužená
-> m8rinek: dvě přední a dvě rakve?

A verzi Lauretty ve 4 místném provedení znáte?
-> petr21: No, nebo taky Plzeňské Dílo.
-> Petr Volfik: To je Felicie Laureta ne? Na tom neni zas az tak nic neobvykleho akorad spojeni s nemocnici a v tehle barve max. Spise to pouzivaji az ti dalsi - pohrebaci
Viz treba jednu porad maji v Litomericich.

-> Ceskejparan10: LR vana ? MK koša, i s papírem o homologaci..

Trochu OT to křídlo či jak se tomu řiká to se takhlě vyrábělo na 120??
-> Petr Volfik: sakra a tu maju fabie combi a podobne srace
Okrem tej fialovej existoval aj žltý prototyp, bola vystavená aj v Nitre v roku 93.
-> Petr Volfik: dneska jsem se s ni mijel cestou do prace taky 

Tak dneska jsem jí viděl snad poprvé v životě. Nevěděl jsem že jí má kladenská nemocnice pro převoz krve. Ani jsem nevěděl jak se jmenuje.

Zdravím pánové:) Možná budu teď vypadat jako úplnej balbec, ale zeptat se musím
Kde sídlí tíhle krasavci? Četl jsem tam něco o Depozitářní garáži. To maj v Boleslavi nebo kde? Případně, je to možný navštívit? V Boleslavi jsem byl, ale nic takovýho jsem tam neviděl.
Díky