Opískování kol

prohledat
60 příspěvků (zobrazeno 51 až 60) od 26.08.2004 do 16.05.2011, založil/a
řadit dle data
09:06:12
27.08.2004
U-Geen
-> Zazaa: samozrejme, ale to umej taky. Ale vetsina disku nema puvodne komaxit, teda co vim...
08:13:21
27.08.2004
wekky
Co vím, tak komaxit dělají v Tršicích u Olomouce, ale dodací doba je prý celkem dlouhá. Já osobně komaxituji v JAP Přerov, ale je to po známostech a nevím, jestli dělají i jen tak. A navíc mají jen bílou, černou a stříbrnou.
07:33:51
27.08.2004
Zazaa
Evzo jenze ty si na nich nejspis nemel komaxit ........ pac ten se nepiskuje ale musi se sundat chemicky v nejake lazni
22:19:09
26.08.2004
rastos
Robia to aj v Ceskom Tesine a Trinci. V Ceskom Tesine VOP group. To mi poradil Doyle.Dal som za 4kola- opieskovat,komax-sivy,vyp alenie,lak 1000Kc. V trinci neviem ako sa to vola. CUS
19:27:01
26.08.2004
Gryzly
-> martin m: Zeptej se Ondoňe tu na webu kde si to nechal dělat. Má taky Jupitery a dělali to v nějaké dědině u Olomouce. I s komaxitem, ale on tam má bílej.
17:39:52
26.08.2004
U-Geen
-> martin m: ok. ja sem s nima byl spokojenej. Ted uz to bude diky DPH trochu drazsi, tehdy to stalo asi 1200 - 1500 (komplet opiskovani jemnym piskem, 2 vstvej komaxit ( nazev odstinu "chromlak" ) a vypadalo to vyborne, a to to bylo na 15kach pavucinach, ktery se delaj extremne spatne. Ted ma ty kola Sita, tak muze potvrdit jak vypadaj po dvou letech a jedny zime kdy si parkrat zajely v soli...
17:34:25
26.08.2004
martin m - zrušená registrace
-->U Geen:ale naopak,-velice děkuji!!Už jsem totiž trochu zjišťoval,-a v radiusu 150 Km od domu,-nikdo nic takového nedělá.Nejbližší je v Brně,-a tam se ten člověk kroutil,-že prý to je problém,-a kdesi cosi,--takže asi budu kontaktovat te Hradec;o)!

-->Sep:no hele,-můj systém nakupovaní al. kol spočívá v tom,-že kudy chodím(jezdím),-tudy se dívám,--a pokud vidím nějaké zajímavé kusy,-hned strkám za stěrač vizitku s číslem,a stručným komentářem,že mám o ty kola zájem.Samozřejmě vybírám pouze auta,-u kterých je jasně vidět,-že by to majitel klidně oželel.Takto jsem koupil od jedné ženské Apolla i se skoro novýma pneu za 4000-5 KS(ta vůbec neměla představu co prodává;o),--potom"k říže"-ty staré s žebrama(ty už ale nemám)--to bylo od jednoho důchodce, co je měl na 120 cítce,-a myslel si,že tam byli sériově;o),--no teď jsem koupil 4KS těch Jupiterů--za 3000 komplet,--od nějakého chlápka co dělá na výpočetním středisku,--auto chtěl stejně na podzim prodat.Ten jeho rapid je opravdu dovezený z anglie(i když už je celkem v dost smutném stavu),-no a tak jsem prostě ty Jupitery sehnal;o).Už jsem je ale neviděl dlouho,--a tak myslím,že to byla i celkem už i haluz.
15:39:53
26.08.2004
U-Geen
no v Hradci to delaj fakt spickove, ale to ti je asi na dve veci ze? jinak www.ryna.cz - www.ryna.cz/?ref=5&.. .
14:19:22
26.08.2004
sep
kURVADRÁT kdes je sehnal?bral bych je natřený klidně na růžovo.....kdybys je náhodou chtěl pustit,ozvi se....písek i lak už bych si zajistil1
13:03:51
26.08.2004
martin m - zrušená registrace
Tak dnes mi vyvstal problém.Koupil jsem 4 ks Alu Jupiter,--a musím říct,-že když se to umylo a odmastilo,--vypadá ten původní komaxit hodně bídně,a to ani nemluvím o tom,že z vnitřní strany disku je to zastříkané gumoasfaltem,--což prostě nachápu,jak to může někdo dopustit??

Potřeboval bych doporučit někoho,-kdo by mi to opískoval,a znovu stříknul bezbarvým komaxitem.Nemáte někdo kontakt na firmu,-kde to udělají slušně??No a kdyby to tak ještě bylo někde na sev.moravě,-to by byla bomba;o))!
Extreme Tyres