skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdepak jsou?
-> MOLSO: ked tu bola nikto ju nechcel a teraz zrazu 

-> afro100: jj zajebalo mi
pamatam si ze to bolo na paštiku zhnite ale s tym by som problem nemal ....
a jazdil by som za hubičku

-> MOLSO: chces kupit ?
-> afro100: to je jedno som zvedavy jak to dopadlo a ci to auto este existuje
mam zvratene plany

mam zvratene plany

-> MOLSO: len poopravim, bolo tam stare TDcko z MK II golfa ...
Chalani ? neviete niekto náhodou ako dopadla jedna škodárna tuto z inzercie ?
myslím Emka, zelená agáve a mala zapísaný TDI motor v papieroch ... taká hrdzavšia Nechal si ju majitel ? albo sa predala ? alebo nebodaj skončila v šmelci ?
myslím Emka, zelená agáve a mala zapísaný TDI motor v papieroch ... taká hrdzavšia Nechal si ju majitel ? albo sa predala ? alebo nebodaj skončila v šmelci ?
-> Luky.: Jo soráč ja to neprojel cely jen vim že jsem ho cestou do Vrchlabí viděl...

-> rsvancara: necekane:) tak ono by se z toho dalo zase udelat auto kdyz by to koupil nekdo rozumnej...
-> exwrcteam: njn, osud těhle aut ...
v bazaru to stoji jeste tedka
snizek snezi retro trpi

-> Kaprof: viz:-> packa 11.01.12 23:28:25: 

-> packa: Jo taky jsem to tam zahlídnul...Němělo to nějak opráskane předni čelo?...
-> Fífa: Minulý rok v létě v bazaru v Dolní Branné. Cena tam nebyla. Ale ta je v inzerci, jak píše Mattess
to je v nakym bazaru a cenovka??
-> packa: tohle už byl hnus, jako obrněný vůz
-> Luky.: by ho musel někdo předělat
Jo, ta Felda byla (snad je) pěkná.

-> MATTESS: to že ty stojíš na poli přeci ještě nevylučuje, že tvoje auto jede kolem, ne?
Ale ta felda je krásná. Nechápu že furt někdo vymejší nějaký paskvily, když to jde udělat takhle jednoduše a účelně a je to naprosto 100%

Ale ta felda je krásná. Nechápu že furt někdo vymejší nějaký paskvily, když to jde udělat takhle jednoduše a účelně a je to naprosto 100%

-> Nwkt: woe, vím, že není můj, když jsem to fotil

-> MATTESS: A kontroloval SPZ, jestli fakt neni tvuj 

-> Petrson: RZ je 5S0 11__. Řekl bych, že si místo poznal správně - u Biskoupek, levá kosa
-> Nwkt:
si dělej srandu. Když jel prvně, koukal jsem na něj s otevřenou pusou
-> Nwkt:

-> MATTESS 11.01.12 20:16:15: Nás mystifikuješ záměrně, to jseš ty 

-> MATTESS 11.01.12 20:16:15: znáš i spz? z obrázku je blbě vidět ;).
Jen se zeptám, ta fotka je focená ze sešupu do levý kosy?
Jen se zeptám, ta fotka je focená ze sešupu do levý kosy?
-> havlik: neví se o něm něco od tý doby co zmizel z JH tak jako by se po něm zem slehla ...
-> havlik: A ještě jsem si ho dal před lety do oblíbených..
. Ale nekoukal a úplně zapomněl.. Musím se polepšit. Díky.

-> Jozka: No tohle je matezzz skoda-virt.cz/cz/.../4285
-matezzzz
-> Luky.: / -> MATTESS: Nee, tu mám už zaarchivovanou solidně.. Tuhle jsem myslel:
(autor ZdeněkWRC)
(autor ZdeněkWRC)
-> Jozka: nebyla náhodou modrá s anglickýma značkama? :)
-> Jindas: Předem děkuji..
Ještě jsem přímo tady (možná ve fotkách ze srazů) zahlídl speciál nedostavěný světle zelený (pamatuju si francouzkou RZ na něm) s motorem uprostřed, tak na ten kdyby mě ještě někdo navedl..
.
Ještě jsem přímo tady (možná ve fotkách ze srazů) zahlídl speciál nedostavěný světle zelený (pamatuju si francouzkou RZ na něm) s motorem uprostřed, tak na ten kdyby mě ještě někdo navedl..

-> havlik: NN asi ho neznáš,já jen konstatuju,kdo jí má.
-> Jozka: Foto asi né,ale až k němu pojedu pro sání přez hlavu,tak nějaký špionáže udělám.
-> Jozka: Foto asi né,ale až k němu pojedu pro sání přez hlavu,tak nějaký špionáže udělám.
-> havlik: už jsem kouknul do karty a jeho auto vypadá jinak
-> hany: asi ne ma v karte jmeno martin
-> havlik: neni to náhodou matezzz???
-> Jindas: mam toho člověka znát?:)
-> Jindas: Úžasný.. Dík. Čili koupil a usnul, nebo zahájil a neprodal a je stále "v naději"? Někde nějaký fotky jiný nevisí?
-> havlik: Víš čí to bylo a je? To je Zdeňa Podhájskýho,je kousek od Dvora Králové v Nemojově bydlí. A tam i ta litrovka pořád je.
Kruci, tak snad teď..
EDIT: nechce být vložena, ale je to ikonka 5kB, tak to možná ani nemá smysl se snažit
EDIT: nechce být vložena, ale je to ikonka 5kB, tak to možná ani nemá smysl se snažit
-> havlik: Další jsou miniatury, nevím co bude vidět (zbylý dvě jsou ještě horší).. Je to nějaká stavba B5-ky, tehdy jsem to sosal v poklusu, takže omylem jen ty miniatury a ani si k nim nedal žádnej popisek.. Možná už je dnes dokončeno a všichni ho známe..
-> Jozka: litr na sirokych kolech?:) este bude nejaka fotka?
Náhodou, jestli a co se vyvinulo tohohle nápadu - prodáváno někdy 09-2008.
Neví o něk někdo něco? Bývalá naše Š110R - pravý přední blatník byl mizerně nastříkaný a celý předek měl tmavší barvu, najeto kolem 55000km, interiér jako nový, původ z Českých Budějovic
pozn: auto prodáno do Prahy cca 7let zpátky
pozn: auto prodáno do Prahy cca 7let zpátky