skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gunsch Tuning
prohledat
246 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 25.05.2008 do 03.01.2016, založil/a mischo - zrušená registrace
-> Jarda: Normální člověk je už tím tak nějak dost znechucen a jeho návštěvnost těchto stránek rapidně klesá.
-> P@wlos: -> Matsoft: tohle normalni clovek nepochopi

-> ochoda 02.01.16 22:30:02: NZ
-> Matsoft 03.01.16 00:53:45: Odpověď máš v kartě, jiné fotky Gunsche se mě zveřejňovat dál už nechce, tak to tu nebudu zasírat diskuzí.

-> Matsoft 03.01.16 00:53:45: Odpověď máš v kartě, jiné fotky Gunsche se mě zveřejňovat dál už nechce, tak to tu nebudu zasírat diskuzí.
-> Tuner#2: Honzo, osobne s tebou zadny problem nemam-bez problemu se s tebou osobne o necem pobavim ci si necham poradit... Ale mam celkem problem s tvym pisemnym projevem. A nejsem sam. Shodl jsem se na tomto problemu I s jinymi jedinci z Plzenska... Proto se, prosim, zamysli nad svym pisemnym projevem. Mattig7 neni prvni clovek, ktery sem daval prinosne prispevky, ktery "diky" tvemu pisemnemu projevu zrusil registraci.... A tak prosim, brzdi sve vasne a zkus nad svymi prispevky vice premyslet. Virt neni tvuj server, tak se tu chovej jako kazdy normalni clen, a tak aby kvuli tobe jini nerusili registrace. Howgh.
-> Tuner#2: Diky. Minimálně z fotek to vždycky vypadá hodně precizně.
ach jo 

-> vhml 02.01.16 22:15:56: Úvod je zde: -> Tuner#2 - zrušená registrace 02.01.16 00:10:40:
-> ochoda 02.01.16 22:17:44: Blatníky to má vždy plechové a je to povětšinou velmi slušně spojeno a zakytováno. Je pravda, že ty auta toho moc nenajednou, ale na druhou stranu když vidíš to, že to ani po těch letech třeba na černo-fialovém kabriu nepraská a nikde se to nepropadlo, tak klobou dolů... Tady místní "tuneři" něco spojí a za rok tam mají v lepším případě trhlinu.
-> ochoda 02.01.16 22:17:44: Blatníky to má vždy plechové a je to povětšinou velmi slušně spojeno a zakytováno. Je pravda, že ty auta toho moc nenajednou, ale na druhou stranu když vidíš to, že to ani po těch letech třeba na černo-fialovém kabriu nepraská a nikde se to nepropadlo, tak klobou dolů... Tady místní "tuneři" něco spojí a za rok tam mají v lepším případě trhlinu.
-> vhml: už jo..
To mělo laminátový blatníky, nebo to bylo slaminovaný jen? NEpředpokládám, že by to někdo sochal z plechu, nebo?
Nechybí k tomu nějakej úvod příběhu? 

-> Tuner#2: Sebestřednějšího člověka než jsi ty jsem ještě neviděl. S většinou členů Virtu jem vycházel bez problémů a tímto je zdravím. Jestli ty tvé manýry ostatní přehlížejí tak já ne.
-> mattig7 - zrušená registrace 02.01.16 21:53:23: JJ já určitě
Já jsem tady padělal autorské dílo, pak to zapíral a dělal tajnosti odkud fotka je i když je to běžně veřejné známé že? Koukám, že pořád stejná písnička...

A když už tady tak každej brečí jakej jsi měl přínos (přitom jsi dal fotky, které tady už buď jsou a nebo s tím majitel moc nesouhlasí), tak dám ještě fotku ze předu. 

-> mattig7 - zrušená registrace 01.01.16 19:21:22: Mimochodem, kluci ze Škoda Community.de budou zcela jistě nadšeni, že jim zakrýváš logo stránek při sdílení fotek na jiný server...
-> mattig7 - zrušená registrace 02.01.16 00:43:45: Jsem rád, že jsi konečně přiznal zásah do autorského díla. Věřím, že o tom majitel ví, až bude příležitost poptám se. 

-> Jarda: Ahoj. Už ne
Já je po x letech zrušil
Já je po x letech zrušil

-> mattig7: vase stranky uz nefunguji? myslim, ze to bylo MTXKlatovy nebo tak nejak a nemohu je najít 

-> mattig7 - zrušená registrace 02.01.16 00:31:05: No a to je právě to, na co jsem tady upozornil... -> Tuner#2 - zrušená registrace 02.01.16 00:10:40:
-> Jarda - zrušená registrace 02.01.16 00:31:47: Tak podle toho fontu je to víc než jasné
-> Jarda - zrušená registrace 02.01.16 00:31:47: Tak podle toho fontu je to víc než jasné

-> mattig7 - zrušená registrace 02.01.16 00:22:55: Už jsem svůj překlep zeditoval, nic nebrání Tvé odpovědi...
-> mattig7 - zrušená registrace 02.01.16 00:17:28: Takže ty křížky fontem kterým děláš všechny své texty na fotkách se tam vyskytly jen náhodou?
-> mattig7 - zrušená registrace 01.01.16 19:21:22: Autor této fotky bude zcela jistě nadšený z Tvé úpravy jeho podpisu. 

taka otazka, z coho mavali motory Gunsch Skodovky? V svete motorov je pisane 1.5 100kw prevrtana. Bol len tento ci na vyber boli aj ine motorizacie nie od Skodovky. Ď.
-> bnjaro - bnzima: i750.photobucket.com/albu
ms/.../20130209_141625_zps
9f234ba8.jpg
no nwm proste ni nieco pripominaju akurat neviem presne urcit co to tak moze byt...prosim nekamenujte ma.
-> bnjaro - bnzima: Na blbou otázku....
Není třeba možnost, že je to individuální výroba, stejně jak tady se vyráběly nějaký brutus sady, v anglii sport sada, tak si Gunsch mohl udělat svoje nárazníky. Světla použil z Audi, protože ty narozdíl od práce s laminem jsou problém...
Není třeba možnost, že je to individuální výroba, stejně jak tady se vyráběly nějaký brutus sady, v anglii sport sada, tak si Gunsch mohl udělat svoje nárazníky. Světla použil z Audi, protože ty narozdíl od práce s laminem jsou problém...
-> havlik: chytraku
-> bnjaro - bnzima: asi z laminátu:)
Otazka: z coho bol na gunscha original naraznik?
-> Eidy: Neboj, mam par zarucenych rad a tipu od pana odbornika na laminovani masek: skoda-virt.cz/cz/.../2640
-michal-tuareg-r-i-p
-> Peca: Tak hlavně bacha na vrstvu tmelu, aby to pak nepraskalo.
Edit: Jo, kola už jsem našel v kartě. Moc pěkná volba.

Edit: Jo, kola už jsem našel v kartě. Moc pěkná volba.
-> Eidy: toto je zatim slicovano pouze pilkou na zelezo z puvodnich tvaru - kopyto je vyrezany a brzy prijde na radu hromada tmelu a lamina :) A k tem kolum - na necem to garazovat musim a v zaloze jsou mnohem lepsi kousky.
-> Peca: Na týhle fotce není moc poznat, ale předpokládám, že slícování ještě doženeš. Každopádně mě se tahle maska líbí moc a mít vytuněnou 742 nebo 747, půjdu do toho taky. Jen ty kola k tomu nejdou.
Tak dneska zacaly pokusy o tvar masky ve stylu Gunsch, pekne doma na kolene, presne v duchu tradice pana Klause Gunsche 

-> aDAm: Presne tak, laminaty tam nechci (a za ty prachy...)
-> mAATT: tak ono samotná světla tipuju budou stejná, jen maska jiná. a pokud peca nedělá pokus o origo předek gunsh tak je mu to asi prdel.
-> mAATT: Jasny, vsak si to chce trochu s tim pohrat.
-> Peca: Akorát mám pocit, že sis sice koupil světla z Audi 200, akorát z trochu jiný generace, než jsi nejspíš chtěl.
Pro porovnání světla co máš ty:
a.d-cd.net/ee848eu-960.jp g
vs. ty co jsou na Rapidu od Gunsche:
img.favcars.com/audi/.../ photos_audi_200_1979_1.jpg

Pro porovnání světla co máš ty:
a.d-cd.net/ee848eu-960.jp g
vs. ty co jsou na Rapidu od Gunsche:
img.favcars.com/audi/.../ photos_audi_200_1979_1.jpg

-> havlik: Ted jo, diky tem puvodnim uchytum hrncu se to tam ted jinak neveslo. O kousek to pujde samozrejme do stredu, ale ne o moc. Blinkry pujdou jinam, v tom vyrezu na blatniku proste dopasuju udelanou masku.
-> Peca: nejsou ty světla moc do stran?
-> Peca: Jsem rád, že jsem mohl pomoct. 

Druhá strana. Ten kryt nakonec zbyde, mam jen na tuto stranu. Ale stejne jsem si masku na ty svetla chtel laminovat podomacku pomoci rozrezanych dilu laminatovyho ctyroka. S blinkry jeste presne nevim, to budu resit zapochodu.
Je to doma, dneska to přišlo :)
Díky -> Skury: za odkaz a tip, vyšlo to.
Díky -> Skury: za odkaz a tip, vyšlo to.
-> Peca: Good 

Penize jsou poslany, ted jen doufat ze pan z Polska se neodmlci a opravdu to posle...
Ten IBAN je OT, takze to promaznu a uz to sem do Gunsche tahat nebudu. Az svetla dojdou, dam sem fotku. 

-> Peca: nic takovyho v iban neni :)