skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
Si tak dneska makam v garazi, kuknu ven a tam auto uz pod snehem ... tudiz PRED
-> Tuner#2: -> petr s: přesně tohle v autě nebylo teda ne v mojem
Neměl jsem fotku unás před panelákem, tak jsem použil jinou. Auto je na obou stejné, jen na tý vrchní má jinou barvu. Kamarád mi dal originál zelenou tašku kde je na boku nápis Škoda 100,105,120 a je vevnitř otigo plachta ale hold mi ji dal až dýl....
-> Tuner#2:

-> Tuner#2: 

-> Toňas 19.12.10 11:01:37: Zbouraná "Berlínská zeď" a konečně můžeš k sousedovi do paneláku co byl před tím za zdí?
-> Toňas: pěknej pokrok ;).

-> matoo: zastriekal ten bordel ? 

-> MOLSO: toto je strieborna farba v spreji, co

-> MOLSO: fungujú ale ako , že dva dni drhneš blok a stále je ako hnoj
-> suri: arva picovina a cistice na grily funguju
toto je daco o 15 generacii silnejsie 

-> alpin: LOL -> Shark: keby nejaký fungoval
-> alpin: ale kdeeee, arvu nebrat
cistic na grily 

-> MOLSO: arva ?
-> MOLSO: čo je to za gebuzina?
-> MOLSO: čím to čistíš?
-> Tuner#2: My ho se Semikem videli asi pred 3 tejdnama 

-> Tuner#2: Tu fabii snad ani neměl v autě
-> myschaak AZNP K.Hora 18.12.10 20:14:03: No to je u havlíka skoro scifi. Prej byl s autem jednou na Hrocháči a v Doksech, ale od té doby ho nikdo nikdy neviděl 

-> minno: www.seilnacht.com/Lexikon
/bauxit2.JPG 

-> minno: předtím byl v autě a jezdil

-> minno: Papírová krabice obalená černou strečkou. :o)
-> MOLSO: a pred? :)
-> banditta: 27.11.10 18:13:56 jj :)
P@wlos 27.11.10 18:13:56 napsal: pohela já tam vidím moje auto:o)
-> Tomáššš: tak tj..

-> Sp4rc0: to este nie je ...
-> stevotuner: a po?

-> palasske 29.11.10 21:04:34: tenhle díl nepasuje do tý masky co se tu schání,dělal sem tam 6let a už bych je dávno nakoupil

-> Hurdis: přesně, zimní vozidlo

-> Bohyn: Hevírek zevnitř nebo řetízek zvenku s couvnutím by to určitě vylepšil. Předpokládám zimní vozidlo, tak není důvod moc to piplat.
-> Syny: Právě jsem s tím přijel a ani jedno auto na mě nebliklo a i já vidím, takže asi cajk
-> Tomaso435: na opravu jsem měl hodinu, pak jsem musel odjet, třeba se s tím budu ještě zabývat jestli to má cenu
-> afro100: Světlo jsem tam nacpal velkou silou, jak je to prohnutý všechno, tak je na něj mín místa a navíc má urvaný dva ze tří šroubů.Časem dám jiný
-> Tomaso435: na opravu jsem měl hodinu, pak jsem musel odjet, třeba se s tím budu ještě zabývat jestli to má cenu
-> afro100: Světlo jsem tam nacpal velkou silou, jak je to prohnutý všechno, tak je na něj mín místa a navíc má urvaný dva ze tří šroubů.Časem dám jiný
-> Bohyn: chladičovku vybouchat sekerou kde to bude divný vyplnit montážkou, vypilovat veliký díry pro natáčení světla jak koliv dát to tam rovně před mega podložku dotáhnout a nic není vidět
tohle vypadá na zastavení:-/

-> Bohyn: Tyvoe s timhle budes jezdit? To teda chudaci co budou jezdit proti - tohle svetlo neseridis ani nahodou...
-> Bohyn: vypodlozit, dat na steft zo svetla dlhu matku a prisrobovat srobom ...
-> MartinSmolka: šilhá, příčka za světlem je zohejbaná a schnilá takže s tim nic moc jinýho nejde

-> Bohyn: Trošku ti šilhá. Nebo to jen tak vypadá?