skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> minno: Zatím najezdila cca 20 tisíc km za necelý dva roky... Jediná závada (která se ani netýká techniky auta) byl ten protektor, co jsem tu nedávno ukazoval... Je to 2,0 TDCi, celkově natočeno necelejch 100.000 km.. Jezdí se mi s tím pěkně a spotřeba je taky slušná..
Mr_Kubas 20.04.11 20:03:45 napsal:
→ castrol: Mně by se třeba tenhle Ford líbil, tchýně
má Mondeo a taky spokojenost a zatím bez problému..ale to, že zatiaľ na ňom najazdila len okolo 500 km, tak to už nepovieš....

→ castrol: Mně by se třeba tenhle Ford líbil, tchýně
má Mondeo a taky spokojenost a zatím bez problému..ale to, že zatiaľ na ňom najazdila len okolo 500 km, tak to už nepovieš....

-> Mr_Kubas: ved aj mne by sa pacil co by nie
-> castrol: Mně by se třeba tenhle Ford líbil, tchýně má Mondeo a taky spokojenost a zatím bez problému..
-> alpin: tomu verim
-> castrol: nájde sa aj veľa spokojných užívateľov....
-> Nepér: ford ziadna vyhra 

Ale kdepak, Forda jsem teď dal do garáže a jezdím Favoritem. Ono se do tý garáže skoro nedá zajet, je do 90° zatáčky a z kopce, takže je to manévr tak na 10 minut a bez asistenta se to většinou někde odře.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: polepšil ? Fordom ? 

-> Nepér: Sakriš, asi ti šoupnu feldu, jestli bys z ní taky něco nevykouzlil 

-> Nepér: kouzelná garáž

-> Nepér: Sis polepsil no 

-> Voplik:
Tak už si ho poslal koukám... pořídils už něco jinýho?
Tak už si ho poslal koukám... pořídils už něco jinýho?
-> doly120: těm to nevadí, až se divím :D
-> Zeke-ten šestý: rodiče mají asi radost

ha, moc pěkné, dokonce ani ta černá lemovka, co spojuje koženku a látku není nikde prasklá

původní sedašky z mého auta, jeste jsem z nich nemel sundané potahy...

-> Krupp 11.04.11 19:10:30: To se trochu kvedlá i u novejch.. tři pérka jsou málo a jak se ještě časem unaví.. zinkování jim taky nepřidá - osobně to řeším tím, že dávám čtyři nebo i pět kousků pružinek..
-> doly120: chybicka no

-> Voplik: 

-> doly120: rošlapaný na kusy
-> Voplik: a čelní sklo by si s toho nedal darem?

-> doly120: 

-> Voplik: To je ten tvůj?
-> Rotak: co se dalo delat
-> Voplik: no moc pěkně teda nedopadl :-)
-> P@wlos:

-> stika87: cccccccccc to neni vubec zadna prasvda ! ! ! :-P
-> RON: -> Jura_Favorit: kdyby je odelal tak mu ten blatnik upadne 

-> P@wlos: jak to sedííí, AX bylo s těmato gumama jak motokára 

Nj, a oblíbené trojúhelníčky nět 

normalne bych si je lepil na zadni okynko, ale jaksi by to na te folii nebylo dobre :-P
-> P@wlos: to je moc dobře, přidávám se k ostatním, fakt to kazí celkový dojem... jinak kola super :)
-> RON: j, nejsi jediny kdo to rika, ale jiz brzy tam pujde novy blatnicek misto tohoto puchyrovateho, takze me to nijak netrapi... pak budou pribyvat srazove nalepky na blatnik vyveseny v garazi :)
-> P@wlos: kola super, nálepky tragédie...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Dá se, ale je to drahý
-> Mara Rapid: prože lem pak vyměníš, totéž práh, ale když ti někdo naboří bok, tak sháněj novej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ještě z toho mám doma přední blatníky, zadní kapotu, čelo, dveře, atd. A k čemu starší díly jsou???
Dneska lituju, že jsem se s tím vůbec řezal... 

-> Mara Rapid: to byla ta kastle tak KO? aspon zadní blatníky si mohl sundat
-> Krupp: mezi rámečkem a hrncem nic neni...že se to kvedlá je tim že to je vyklepaný po těch letech co to bylo na autě.
-> j_j: Jo mám, ale mají na sobě asi fosfát nebo co (žluté). Nechal jsem je tak jak jsou a vnitřek chromů jsem natřel rezistinem. A odstranil tu hnusnou černou.
-> Krupp: máš uvnitř zezadu na parabole ty "pružící drátky" ? nechával si je pochromovat?