skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> saskyn2: kalovy cerpadlo.
-> StepaNoFUN: co to je?
A takhle co jsem se k tomu (jednomu, 3 jeste cekaj) konecne dokopal. Naklady odhadem 30k, kompletni repas. Novy stoji 100k.
Takhle nejak to vypadalo, kdyz jsme to s kolegou po 1000,- Kc za kus koupili...
-> Jirik_Tuňák1983: 4500,- s DPH
-> Jarda: díky, nedělal jsem to sám, pomohli mi kluci z PM autosport.
www.pmautosport.cz/index. php?option=com...
Auto má karosářsky opravené prahy lokálně, nové origo blatníky i přední kapotu, komplet v laku, vylakované nápravy a co šlo na podvozku (brzdy tlumiče ložiska atd..) je nové...
www.pmautosport.cz/index. php?option=com...
Auto má karosářsky opravené prahy lokálně, nové origo blatníky i přední kapotu, komplet v laku, vylakované nápravy a co šlo na podvozku (brzdy tlumiče ložiska atd..) je nové...
-> Milan 136 03.08.20 21:44:10: jj, prave, kdyz to srnka posunula o centak, tak to zkusim nejak vymyslet... Dostalo me, ze ve svetle po narazu obe zarovky ko - H4 osram laser i H3 v mlhovce.
-> Jarda - zrušená registrace 03.08.20 21:32:52: Ty brejle na světlo? To je docela měkký, to by mělo jít vytáhnout.
-> Milan 136 03.08.20 17:55:42: jo, taky se divim, jak mi blatak sednul bez pasovani... Jen ta o cca centak hnuta chladicovka, nevim, jak to vytahnout, abych neudelal vic skody, nez uzitku nebo prasecina podlozit svetlo
-> Jarda - zrušená registrace 03.08.20 14:25:43: To je celkem blbovzdorný.
-> Milan 136 03.08.20 14:18:31: tak delal bych to asi 2 roky a to bych nemohl delat nic jinyho a pak by mi jeste asi nic nesedelo...
-> P@wlos 02.07.20 20:11:43: Slusne, takto rozebrat ovci, z toho bych se po.... A super vysledek.
-> SO545 02.08.20 20:58:41: to vis, nekolikrat jsem to prejel autem...
-> Jarda - zrušená registrace 02.08.20 20:35:25: ...chlape ty si eskamoter..
nekolik let jsem to odkladal, az jsem dostal ranu...
-> P@wlos: To by šlo.
A po... 74/100 years of motorsport wrc edition
RHD - UK verze

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: tyhle ne, jsou to nějaký SK, už mám v plniči dva originály co se doma našly, barva bílá, zatím....
-> OTA-MTX 24.06.20 18:45:42: Tak doladis ty dva blatníky taky na bílo ne? Nebo je celková barva tajemstvím?
-> OTA-MTX 24.06.20 18:01:52: Bude bělouš? 

Válečkem nanesené kilo barvy
-> Peca 10.06.20 11:33:55: -> Jarda - zrušená registrace 10.06.20 12:00:26: super, na kolik to prislo?
-> francomk: Ja som len srandoval. Tvoja otázka na mňa ale vyzerá, že ju myslíš vážne, a mám z toho celkom obavy

-> minno: A jak Ti prospeje informácia, že špáry na Favorite sú menšie?

Kontrola kvality bola podobná Jaguaru - pokial mačka cez noc nezdrhla, auto tesnilo

Kontrola kvality bola podobná Jaguaru - pokial mačka cez noc nezdrhla, auto tesnilo

-> Peca: bude sa od toho odvíjať náš ďalší život, tak hoď sebou a pozri tu špáru poriadne

-> radekp: I to je možný. Mezi fotkami je měsíc rozdíl, foceno od ruky mobilem. Ale osobně to tipuju na ten kufr/haupnu, garazuju z praktických důvodu s otevřenou, tady jsem ji pravděpodobně dovrel jen tak pro foceni... Sejde na tom? 

spíš mi to přijde úhlem focení - podívejte se na kolo. Fotka s větší spárou je focena více shora.
Vlastně kapota motoru, vždyť vím 

-> Peca: Kufr v motoru?
Nebo je to prototypový silverline s motorem vzadu?

-> minno: Predtim nebyl dovřený kufr 

-> minno: Ne, použil zoom 

-> Peca: aj špáru zmenšil? :)
-> Peca 10.06.20 11:33:55: super, na kolik to prislo?
-> minno: 

-> minno: 

-> minno:

-> PsychoWard666: filtry, svíčky, olej, chladič, termostat, rozvody, vodní pumpa, chladící kapalina si nemusel meniť, na fotke to nevidno.
A po. Umytý motor, vyměněny všechny filtry, svíčky, olej, chladič, termostat, rozvody, vodní pumpa, chladící kapalina a namontovány vzpěry na kapotu 

-> Jarda/felda: Přesně tak jsem to myslel

-> saskyn2 13.04.20 23:01:47: řek bych sežene novější který zprovozní s menším úsilím než by bya oprava původního