skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Tuner#2: Hele a nejni ti pak líto to používat? 

Po hned oba kousky aneb malej a velkej 

-> OJOUCH: tak nieje to do fáčka a nezdá sa mi až tak slabý aby sa zlomil.....a aj ak áno tak vždy sa dá kúpiť iné puzdro ..
-> Placko: pokud to nemas ten zesilenei klic tak ti to dlouho nevydrzi uz jsem takhle predelaval kamosoj do facka dva a oba se rozlamali!
-> Placko: Proč se vztekáš?
neide o to že to neni ORIGINAL kľuč ako si vy Páni predstavujete , ale že som si vložil planžetu do DO ktore som nemal a teraz mám všetko v jednom, ale hold tu je sami dokonalista a majster...
-> Nwkt 01.05.14 22:01:33: je to vidieť , ja už mám "nový" klúč s nedeleným DO
-> suri: Spíš jenom čínská kopie obalu, co jich je plný aukro za 150,-
-> Placko 01.05.14 21:49:14: koncernový klúč
-> Klubko_: Jo jo drelo ale jen u ridice u spolujezdce po rzi ani pamatky divny!
Oddělení materiálu/bordelu už bylo v garáži neúnosné, takže bylo potřeba zakročit.
Před:
Před:
-> OJOUCH: velmi podobně prohnily saxo jsem taky opravoval
nedřelo to zevnitř do kol?

-> OTA-MTX: bolo by dobre napisat na co aby sa nedostavilo sklamanie 

-> TT_daniel 30.04.14 11:08:04: když se potkáme na sraze můžeš si sáhnout

-> j_j:
No, kdybych měl někde za humny galvanovnu (plechový vložky bývají často dost zbědovaný), tak tyhle standarní bych mohl asi dodávat i výměnným způsobem.. a taky nějak čas navíc by na to byl potřeba..
-> Koblet:
Asi tak - ona je to s trochou cviku (po olepu B sloupků) nejspíš ta nejjednodušší operace na MB čalounění, takže s nevelkou snahou se docílí rychle velmi dobrý výsledek, kterej "nakopne".

-> Koblet:

-> OTA-MTX: a co som vyhral? 

-> Jozka: pěkné, zrovna tahle práce mě docela bavila. Asi proto že byl docela hezky vidět výsledek.

-> Jozka: super, nechceš vyrábět MB palubky pro celý virt? 

Jen taková blbina sice, ale konečně mi zas něco vyšlo na plnejch 100% dle mých představ - před:
-> OTA-MTX: ta maska z dřív byla hezčí :) tyhle znaky uprostřed sou takový divný :)
-> OTA-MTX: nálepka/štítek Roadster na masce
.

-> krtik 29.04.14 15:21:27: nálepka?
Dobré no, byla to spis řečnická otázka, ale dejme tomu maska, jedno zrcátko a druhy zrcátko :-)
Dobré no, byla to spis řečnická otázka, ale dejme tomu maska, jedno zrcátko a druhy zrcátko :-)
-> OTA-MTX: Poupravím TT_danielovo: zrcátka, znak, nálepka...?
-> aDAm: To jsou 4
.
-> aDAm: To jsou 4

-> TT_daniel: a přeci úhel a místo ;)
-> OTA-MTX: lakovane zrkadla,maska a ...neviem
-> TT_daniel: komáre nemali šasncu na dialnici 

-> OJOUCH: Se nediv co to pri jízdě resp. brzdění tak divně hučí.
a žere destičky.

a zadek + nove trmeny a lanovody lanovod na foto jeste neni.
-> krup: Jsem zvědavej na výsledek..
-> Jozka: jo, díky :) Původně jsem chtél "malovat přímo na auto" třeba klasickou barvou, ale řešení "fixou na fólii" je podstatně čistější a velice to rozšiřuje možnost využití - od malých dětí až po seniory. Navíc folie se dá pohodlně sundat a mužeme znova :)
-> Jarda - zrušená registrace 25.04.14 20:41:13: úplně stejně, mám to na modré feldě, akorát v kombinaci z 1.6 chladičem
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../6628_2010-01 -29_23-15-57_4.jpg

img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../6628_2010-01 -29_23-15-57_4.jpg
-> OTA-MTX: me by zajimalo, jak to chladi, kdyz je vrtule vypnuta... potom poreferuj
-> Jarda - zrušená registrace 25.04.14 11:07:17: 2012 Balaton, 2013 Provence
ne chladič je normal 1.3, 1.6 je delší a ma jinak vyvody...
letos zatím nevím, jedna kvůli nejisté dovolené a taky kvůli financím
ne chladič je normal 1.3, 1.6 je delší a ma jinak vyvody...
letos zatím nevím, jedna kvůli nejisté dovolené a taky kvůli financím
-> krup: Takže na ty bílý plochy se bude kreslit.. ? Prima nápad.