skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
Bacha když budete dělat plast. Dělal jsem to 1500 a bylo to zbytečně hrubý... takže aspoň 2000... možná ideálně 2500 a bude to super na rozleštění..
-> baal: chce to hodne smirglov, rozna zrnitost a co najmenej zrnitostou od seba (400,500 atd atd atd) a docela vyhra je ta bruska, rucne by to asi takto neslo ..
-> afro100: ja som to len skusal xerapolom a celkom ok :D ale uz mam objednanu pastu a tak isto som to aj ja brusil smirglom pod vodou .
-> baal:
poviem ti to, co vcera kamarat ktory to robil: xerapolom si mozes lestit tak k...t :D ;)
je to brusene bruskou pod vodou smirglom a nasledne vylestene pastami od hrubej po jemnu ;)

je to brusene bruskou pod vodou smirglom a nasledne vylestene pastami od hrubej po jemnu ;)
-> afro100: podla toho aku pastu lestiacu si pouzival na tie svetla ja som si torobil na fabii a zatial to je tam rok a uz by to chcelo znova prelestit .. a pouzival som pastu xerapol.
-> castrol: brutalita, som v noci nechapal ..
-> Kocvin: predpoklad je, ze dlho ... auto co sa robilo pred rokom, ma svetla stale ako prave spravene ..
-> Kocvin: predpoklad je, ze dlho ... auto co sa robilo pred rokom, ma svetla stale ako prave spravene ..
-> afro100: Celkem rozdíl no.. Jak dlouho to vydrží?

-> afro100: je to poznat co ?ja ked som sa viezol vo fabke co to mala takto az nie o nieco viac zamrdane tak som sa snazil ist furt na dialkach ,kedze na tlmenych to slabo osvetlovalo
fotka naprd, detail prezradi viac ..
vlavo pred, nebrusene, volakym mne nezanamym sposobom oskrabane a vpravo po
vlavo pred, nebrusene, volakym mne nezanamym sposobom oskrabane a vpravo po
-> Z.Korky: Moc pěkný.

-> Z.Korky: luxus za 1
-> Z.Korky: Řekne že to není škodovka

-> castrol: no uvidime abych pravdu rekl na 175 sem jeste nejel takze ta moje bude prvni.

-> orf 18.12.12 08:53:41: to boli a su dobre stroje
-> orf: kdyby ta moje byla komplet tak bych ji asi nechal, takhle ji udělám celou. Chomy už moc chromové nemám. Chybí mě výfuky, kryt řetězu a zadní blatník. Teda ten je na tom pérácký, ale obávám se, že na veteránskou testaci by to s ním neprošlo.
Odpružení jsem si na foto ani nevšiml, vzla jsem první fotku co na mě z vyhledávače vypadla :)
Odpružení jsem si na foto ani nevšiml, vzla jsem první fotku co na mě z vyhledávače vypadla :)
-> Luky: musela se udelat zadek komplet rez a motor velmi spatny stav. zatim mam chromy hotove lak bude v patek takze po novem roce zacne pomalu kompletace. ale jeste toho dost chybi udelat vyfuky atd. ale je to dobra zabava na zimu neb auta nemam tak v dosahu.
250 to je tuze pekny stroj a jinak i patina se da zvladnout teda pokud to zato stoji, ale ilustracni foto spatny tyto čz nemaji zadni odpruzeni
250 to je tuze pekny stroj a jinak i patina se da zvladnout teda pokud to zato stoji, ale ilustracni foto spatny tyto čz nemaji zadni odpruzeni
-> orf: hezký. Jak tak na ní koukám, opravdu bylo nutný ji generálkovat? Jestli nestačilo profouknout trysky a mít hezkou patinovku
Já mám podrámovou 250 Sport r.v. 1946, stav asi podobný, ale byla rozházená po celý půdě a pár dílů chybělo. A ty dodaný díly bych takhle nenapatinoval, takže holt půjde komplet generálka.
(foto ilustrační)

Já mám podrámovou 250 Sport r.v. 1946, stav asi podobný, ale byla rozházená po celý půdě a pár dílů chybělo. A ty dodaný díly bych takhle nenapatinoval, takže holt půjde komplet generálka.
(foto ilustrační)
-> orf 18.12.12 08:53:41: špecialka 

-> orf: na jakou Zetku to máš?
-> Petr Volfik: pěkná renovace vozíku 

-> Bukaj:

-> j_j:
V naší kuchyni se nic neumastí, ale naimpregnuje
V naší kuchyni se nic neumastí, ale naimpregnuje

-> Vilda: Na plexi je nejaka pasta, ale neviem ako sa vola.
-> RadovanSkodovkar: Ono nepomůže od zažloutnutých plexi (couvačka), ale světlo je čirejší, především blinkry a koncovky.
-> Vilda: Nie
, ale aj to niekedy vyskúšam 

-> Bukaj: neumastí se ti to? 

-> RadovanSkodovkar: Tempo?