skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> minno: Tak jízdní vlastnosti to rozhodně nezlepší, ale pokud je předek sériovej, tak vzhled rozhodně ano. Se sériovým podvozkem vypadá FA jak motorovej člun, po zvednutí zadku se to auto srovná. Mám na Formanu něco podobnýho. Chtěl jsem auto srovnat, ale s předkem jsem níž jít nechtěl...
-> castrol: jen počkej, vzadu vozím gumy 175/70 a vepředu 165/70

-> Jarda: taky jsem to tam viděl, golf off road, zajímavá konstrukce, vím ještě o jednom z Palachovky, borec to má na plyn a jezdí s tím na ryby

-> Vojtisek: uz predtim to bylo brutalne vysoke, ale tak, kdyz je to pracovni auto a do terenu, tak jasny
koukal jsem, ze u zelenyho na vrakovisti je golf country, co pouzit techniku z toho? to by byl brutus - favorit country

koukal jsem, ze u zelenyho na vrakovisti je golf country, co pouzit techniku z toho? to by byl brutus - favorit country

-> Vojtisek: este vacsie kola a nahon na zadok 

-> Vojtisek: Tak to potom áno, vhodná úprava. A so všetkým ostatným čo si napísal ohľadom favoritu tiež súhlasím.

-> minno: kdybych chtěl lepší vzhled, nejezdím favoritem, kdybych chtěl lepší jízdní vlasnosti, nejezdím favoritem
Popravdě na chalupu budeme cca rok furt neco vozit, vede tam mizerná cesta a naposledy jsem celou cestu po ceste brousil pastový podběhy

Popravdě na chalupu budeme cca rok furt neco vozit, vede tam mizerná cesta a naposledy jsem celou cestu po ceste brousil pastový podběhy

-> Vojtisek: nič moc na zlepšenie jazdných vlastností a vzhľadu.
-> Nwkt: Správně.. obroušený, odrezený, trochu natmelený (práh je na odchodu do pryč) a natřený..
-> haso: To jsou pozůstatky dílčích rychlooprav za posledních cca 12 let.. Ale špína taky, ten blbej Pirelli profil sice lépe těsní, ale také lépe drží sajrajt.
-> exwrcteam 06.12.12 18:08:46: Jo. A tohle bylo auto na zimu určený kdysi.. k doježdění. Ale soukromě toho teď zrovna moc v zimě nenajezdím, a když jo, tak zpravidla "na dohled z kostelní věže" čili to celkem postačuje..
-> haso: To jsou pozůstatky dílčích rychlooprav za posledních cca 12 let.. Ale špína taky, ten blbej Pirelli profil sice lépe těsní, ale také lépe drží sajrajt.
-> exwrcteam 06.12.12 18:08:46: Jo. A tohle bylo auto na zimu určený kdysi.. k doježdění. Ale soukromě toho teď zrovna moc v zimě nenajezdím, a když jo, tak zpravidla "na dohled z kostelní věže" čili to celkem postačuje..
-> castrol: Diky
-> RadovanSkodovkar: pekne
-> K1NYO: Diky 

ale si to pekne vycistil
jezis to je zamrdane to si vytiahol s cernobylu?? preto s cernobylu lebo sa toho nechytil nikdo 30 rokov ze zachovale a pekne spinave

-> Nwkt: este horsia robota...
ale prislo mi to zvlastne, ze jaka spina tam bola
ale prislo mi to zvlastne, ze jaka spina tam bola

-> haso: To neni umytý, ale natřený 

-> Jozka: toto ma zivi, nenavidim to umyvanie ramov 

-> Jozka: ty jezdis mbeckem v zime?:)
Zrobeno tedy kolem dokola, ne jen pro potěchu spolujezdce vpředu..

-> Nwkt: mam podobne vo fele a nesvieti mi to do auta ale to je fela 

-> Nwkt:
možno tam spravím časom nejaké clonítko.

-> minno: Já měl to samý a když bylo okno zamlžený tak to bylo jak v pojízdnym bordelu 

JJ je to centrofixou
A potom handričkou namočenou v liehu trochu "zarovnané" do stratena.
-> Nwkt: áno je to tak, ale to nikto nerieši, a toto svetlo je homologované, tak to neriešim ani ja. Do kabiny to svetlo preniká len trošku.

-> Nwkt: áno je to tak, ale to nikto nerieši, a toto svetlo je homologované, tak to neriešim ani ja. Do kabiny to svetlo preniká len trošku.
-> minno 01.12.12 13:03:28: Hele a neni tohle zakázaný, nemá 3tí brzdový oblepený kolem okna? Aby nesvítilo do kabiny.
To jsou věci. Tak to bude na autě první věc, kterou nechám zrenovovat dítěti.
-> Hurdis: hýr skoda-virt.cz/cz/.../4084
-richard-135gli?gotopost=3
...
-> Maťulo: ty si jeliman :D :D ale ja si kozy nerobim

-> afro100: nene! to najprv opravujes motor na skodovke a potom si tam vyutieras ruky! a zabil 2 muchy jednou ranou! 

-> Hurdis: pomalovat to centrofixou 

Hurdis 01.12.12 14:53:54 napsal:
→ minno: Nechci pátrat po technologickém postupu, jaká
byla ta rada?

→ minno: Nechci pátrat po technologickém postupu, jaká
byla ta rada?

-> minno: Nechci pátrat po technologickém postupu, jaká byla ta rada? 

-> Lubes: 
-> afro100: veď ten rozdiel je tam jasne vidieť
-> RadovanSkodovkar: Keďže PO je výrazne tmavšie, tak čistené to zrejme nebude
Ani menené nič nie je. Len som začiernil od slnka vyblednuté vŕšky operadiel spôsobom odporučenom rsvancarom.

-> afro100: veď ten rozdiel je tam jasne vidieť

-> RadovanSkodovkar: Keďže PO je výrazne tmavšie, tak čistené to zrejme nebude

-> minno: Si čistil alebo menil?
-> minno: kua to su hadanky ... som na to cumel asi 5 minut, nez som zistil co
-> minno: dobre si zrobil 

-> Stepan FUN: hodně flexy, hodně plechu a hodně drátu :) neboj 

-> P@wlos: Pouze tmel? Nebo i flexa a svářečka?
-> P@wlos: