skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Bukaj: Keď bude nový lak, tak pôjde dnu origo palubka, ak zoženiem sedačky, tak aj tie...
-> banditta: asi některé telata nepochopily vo co go 

-> RadovanSkodovkar:
Taky jsme kdysi z olivově zelené 105s model 84 dělali 136GL, ale před výměnou hnacího agregátu ji někdo ukradl
Dneska už bych to nedělal a držel se originálu
Taky jsme kdysi z olivově zelené 105s model 84 dělali 136GL, ale před výměnou hnacího agregátu ji někdo ukradl

Dneska už bych to nedělal a držel se originálu

po....kotuce niesu vobec ttake zle ako sa z fotky zda

-> myschaak AZNP K.Hora:
-> T: nic extra. Jen šmirgl 2000 pod vodou, pasta P21S, leštěnka.

-> T: nic extra. Jen šmirgl 2000 pod vodou, pasta P21S, leštěnka.
-> myschaak AZNP K.Hora: 14.10.12 18:45:38Tak to sme potom dvaja...

-> MATTESS: : pěkný, jaký byl postup? pokud to teda není výměna kus za kus 

-> MATTESS: jak se k tomu dostanu tak dám...pro info mám světle zelenou metlu,víceméně co se spíš dávala na oktávky a kaprofova narážka zněla že mám světla v barvě vozu

-> myschaak AZNP K.Hora: Dej, pro ukázku. Na té fotce před to nevypadá tak hrozně, ale bylo tam plno šrámů. Ještě to není úplně ono, ale je to podstatně lepší.
-> MATTESS: asi sem hodim foto jak vypadaj ty moje na fóbii)))
-> Jirik_Tuňák:
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: no nejaka ta desatinka na stocenie tam je 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 11.10.12 13:08:52: Já myslim že jo, dyť jsou eště veprostřed vidět písmenka. 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 11.10.12 12:49:22: Ty by Tomaso ještě 6x stočil a jezdil by na nich 10 let. 

-> banditta:
trocha odveci,ale tie kolesa mi pripominaju kolesa parnej lokomotivy, prosto power
skusit to dat do cervenej
trocha odveci,ale tie kolesa mi pripominaju kolesa parnej lokomotivy, prosto power
skusit to dat do cervenej
-> banditta: Tak to jde 

-> Mr_Kubas: -> Placko: zadní náprava ohla přední rameno otocak tlumič,blatník nárazník na výměnu.V černé to má každý kokot.
-> Mr_Kubas:
Techničák.
Techničák.

-> banditta: aspoň do čiernej tie kola 

-> banditta: Za ty peníze, co tomu všechno bylo?
Bucin 09.10.12 21:21:50 napsal: → banditta: 22 ?? to bych bral taky kola prodal a měl ho zadara :Dtakovou cenu myslím ty kolca nemají,a je to sporák takže jezdí levně

-> banditta: za 22 je pekna kupa
-> banditta: 22 ?? to bych bral taky kola prodal a měl ho zadara :D
Pánové to auto mě vyšlo na 22tis,myslím že za ty prachy jsou ty kolca fakt dobré :o)
-> banditta: Pěkný, kola taky 

-> Milan 136: Jj, kola hrozný
-> banditta: pěkný, ale ty kola neee
-> Majki88: Pokud říkáš, že jde opravit .. pak tady mám kamaráda .. dělá v dílně .. tak mu to zkusím odvést .. když to bude jen nějaké mechanické poškození uchycení .. mohl by to dát dohromady ..
Rád bych ti to vyfotil .. ovšem jsem absolutně časově vytížen .. mám rodinku a věnuju jí svůj čas. Každopádně díky .. kdybych to třeba aspoň vymontoval a chtěl to opravit .. zkusím se s tebou domluvit .. díky.
Rád bych ti to vyfotil .. ovšem jsem absolutně časově vytížen .. mám rodinku a věnuju jí svůj čas. Každopádně díky .. kdybych to třeba aspoň vymontoval a chtěl to opravit .. zkusím se s tebou domluvit .. díky.
-> CHIP: Jestli chceš možná dokážu opravit. ale chtěl bych fotku. 90% jde opravit a funguje
-> castrol: bratranec teď měnil jednomu na autě elektrické za mechanické a ani jedna nebyla zlomená ale na řidičove motorek KO
-> castrol: bratranec teď měnil jednomu na autě elektrické za mechanické a ani jedna nebyla zlomená ale na řidičove motorek KO
-> Majki88: Nepředělával jsem ty dveře já .. dělal to mechanik .. údajně je tam prasklé nějaké nilonové uchycení. On to odpojil .. ale údajně okno sjede dolů, ale nahoru už se nedokáže vytáhnout ..
-> CHIP: tak to vera zdaru pri hladani dobreho kusu stahovacky
-> CHIP: Jak moc zničené? dokážeš udělat fotku?
Nabouráním do dveří řidiče, bylo zničeno původní originální elektrické stahování okna .. kdyby ho někdo měl .. po domluvě ho odkoupím.
-> aDAm: trecí tlmič , neboli kvapalinové ale trecie 

-> aDAm: na Lidunku 

-> aDAm: kukni do karty a uvidis.

-> orf: možná hloupá otázka ale na co to je?
-> orf 02.10.12 10:00:38: to je nove nekecaj 

po renovaci(chybí ještě pryžové lůžka)
jedná se o třecí tlumič přední nápravy
jedná se o třecí tlumič přední nápravy