skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Karel.: nechci ti do toho kecat ale nekdo ti ukradl bordel v garazi a auto tam zapomel :D
-> Karel.: nemal si nahodou oranzovu ? co sa s nou stalo ? 

-> Vojťas: primo do skrine
-> Karel.: to je dost.
Zapamatujme si tuto fotku kdy to auto je na vsech ctzrech a jezdi
To je nasposledy kdy to vidite. Pak uz bude jen cesta nekdy za 20 let 

-> Karel.: to je dost.
Zapamatujme si tuto fotku kdy to auto je na vsech ctzrech a jezdi

Don_pepe 16.01.12 19:32:04 napsal:
→ Karel.: S prodal auto, jo?
predal bordel okolo auta 
→ Karel.: S prodal auto, jo?

-> Vojťas: Blbě 

-> Karel.: tyjo jak se z toho auta vylejzalo kdyz tam byly ty skrine ? :D
-> Don_pepe: dal blbou fotku

-> Karel.: S prodal auto, jo?

před, mám jen fotku s autem
-> Braňo: pekne pekne ... podla napisu na hlave pocitam ze pojde jak veter 

-> palinator: brzdovka je sprostosť , namažeš to brzdovkou a už je to zatuhnuté , vkladá sa to do hlavy preto lebo u nás to nikto ešte nepochopil ako čo funguje a radšej meníme piestiky každý rok , samozrejme treba správne mazivá nie grafitku
-> minno 11.01.12 21:36:31:
Krucifix celou dobu mám vklíněno do hlavy, že se hydraulika ničim kvůli snášenlivosti s gumičkami nemaže, že se válce jenom rozeberou, vyčistěj lihem a namažou brzdovkou... a najednou je to špatně, že se má mazat tukem.
Krucifix celou dobu mám vklíněno do hlavy, že se hydraulika ničim kvůli snášenlivosti s gumičkami nemaže, že se válce jenom rozeberou, vyčistěj lihem a namažou brzdovkou... a najednou je to špatně, že se má mazat tukem.

-> OJOUCH: tak to jo,kdyby tdi tak to by byl kauf!
-> myschaak AZNP K.Hora: neeeeeee je to 1,6 74kw
-> OJOUCH: a tak aspon na nieco bola dobra
sranda z anglie sa vratila aby boli dieli doma hmmmmm 

-> OJOUCH: je to aspoň tdičko?
-> SKOD@12: octa na vrakaci vypadala luxusne nikde ani skrabanec neunicena ale jednu chybu mela byl to anglan!

-> OJOUCH: pekne a okta za par korun
-> OJOUCH: no tak to si mal stastie hmmmm este si i trafil odtien z vrakaca hmmmm kde jedno dosluzilo dalo zivot druhemu tomu sa povie biznis in.....

-> SKOD@12: ja ho sehnal i v te same barve!! jo a kdyz vezmes origo dily (z vrakace) tak se to pasuje jedna basen!
-> OJOUCH: no ten to mal co za sebou isto......ale pozeram ze si sa asi tiez vyhral ze to tak pasuje.....poznam to ked som musel s kamosom rovnat predok na mitshubishi ci jak sa to pise ked som vrazil do lampy a tiez musel potom zhanat predok este dobre ze som ho lacno zriesil ta farba ma vysla viac jak dieli

-> SKOD@12: V pohode vse je tam sroubovany jen jsem si musel pohrat s nosnikem byl trochu zdeformovanej!!

-> OJOUCH: ci boha hned tak zrobena ked som videl co bolo pred tak to uz hej tak nech sluzi ze zas nebudes musiet mat taku nocnu 

-> Jarda: 17,500 + 6000 celej predek
-> OJOUCH: za kolik byla?
m8rinek 13.01.12 11:54:39 napsal:
→ Tomáššš: nebo až dostane rozum…nerealne
→ Tomáššš: nebo až dostane rozum…nerealne
-> m8rinek: alebo. Ja osobne by som si nic nedal na telo/kožu ...
-> Tomáššš: nebo až dostane rozum...
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 13.01.12 08:16:52 napsal:
→ Fífa: Kurna, to bude asi boliet, ked budes menit prahy
alebo nieco podobne
alebo ked zrusi auto 
→ Fífa: Kurna, to bude asi boliet, ked budes menit prahy
alebo nieco podobne

-> Fífa: Kurna, to bude asi boliet, ked budes menit prahy alebo nieco podobne 

-> Fífa: frajer

-> Fífa: dobreeeee 

-> Fífa: když máš k něčemu vztah,tak nevím,proč bys to nemoh mít pod kůží:-)
diky
-> Fífa: takovejm už se říká pacient!ale je to dobrý!!
-> Fífa:
´´dobrej maniak´´
pekny 
´´dobrej maniak´´

-> Jozka: hej mazadlo sme preberali
ja proste mám názor že robiť to každý rok a ešte k tomu štýlom našlapávania je hovadina na jazdených komponentoch je bežné že kľakne napríklad hbv ... po dvoch rokoch v autorizáku bez šlapania nie je problém
ja proste mám názor že robiť to každý rok a ešte k tomu štýlom našlapávania je hovadina na jazdených komponentoch je bežné že kľakne napríklad hbv ... po dvoch rokoch v autorizáku bez šlapania nie je problém
-> minno: někde se tu objevila fotka Jozky s p. Mistrem a skutečně to je chlap :-)
-> minno:
Mě spolubojovníci u tankistů říkali Ďoďu (?), což je asi cosi jako Pepča.. Neb mezi námi byl dvoumetrovej Jozef, kterej byl Dodo.
Jinak toho Jožku mám od kamaráda z Budweisu (a ten od dalšího z Ústí n/L) a vyvinul se z pozdravu "Nazdar Jožkové!" a ten zas z úsloví "Ty jseš hroznej Jožka" (ve smyslu pako). Čili na hromadný svolávací maily s oslovením "Čau Jožkové" jsem začal odpovídat s podpisem Jožka Jožka a víceméně náhodně se tady obdobně zaregistroval...

Mě spolubojovníci u tankistů říkali Ďoďu (?), což je asi cosi jako Pepča.. Neb mezi námi byl dvoumetrovej Jozef, kterej byl Dodo.
Jinak toho Jožku mám od kamaráda z Budweisu (a ten od dalšího z Ústí n/L) a vyvinul se z pozdravu "Nazdar Jožkové!" a ten zas z úsloví "Ty jseš hroznej Jožka" (ve smyslu pako). Čili na hromadný svolávací maily s oslovením "Čau Jožkové" jsem začal odpovídat s podpisem Jožka Jožka a víceméně náhodně se tady obdobně zaregistroval...
-> Jozka:
v pohode, len si robím srandu. Na Slovensku je "Jožka" žena (Jozefína), a chlap je Jožko (Jozef)

-> minno: Do americkýho víza napsali: "sex: male",
tak asi chlap.. To mě ani nenapadlo, že to ve slovenštině může být matoucí, v Čechách se mi vybavuje jako ženská jedině Jožka Jabůrková