Nevím jestli je v tom rozdíl, ale mě tam bezproblémů šel, mám 1,6MPi GLX se servem a volant byl z nějaký naftový se servem. Dostal jsem ho za odvoz, nejtěžší ho bylo dostat do správný polohy ....
-> vhml: existuje ta redukce, jak psalm8rinek a mas to plug&play, byla tusim proto, aby sel airbackovej volant do stare feldy, necha se koupit pres autorizovany servis skoda... daval jsem za ni kdysi neco okolo 200kc
-> vhml: nechci vám do toho zasahovat, ale volantová tyč na dvouramenej a čtyřramenej volant na sebe nepasují... mají jinej tisícihran na řízení... ale dá se to nabastlit zkombinováním obou dvou volantovek
-> myschaak AZNP K.Hora: akutně jen železnou traverzu pod nárazník, na předfacelift a deku na přední kapotu. Jinak zatím nic, spíš mi pověz co tam máš, jestli mi něco zaujme
-> myschaak AZNP K.Hora: prave. Jenže to je koupit volnatovku, koupit lukasy a koupit volant a pak to jeste cely menit a na to uz se muzu z vysoka bodnout. Bej to sundat volant - nasadit volant tak proc ne.
Nebo je nejakej hezkej plug and play volant co pasuje do predfaceliftovany feldy? Samozrejme s klaksonem