-> m8rinek 20.10.11 18:26:23: Pěkné, taky vymýšlím, komu na jaře hodím podlahu na krk k opískování a lakování. Jen ještě nevím, jestli napůl odtržené vnitřní prahy dovařím před, nebo po. Co vím je, že stejně jako posledně zavařím ty odtokový "uši", to se mi osvědčilo..
-> Klubko_: opískovat, nalakovat. Někdo ji stihl odnýst z lisovny před dovařením a nalakováním a následně už jen hnila... Na horší časy nevim, přijde sem skoda110r.eu/?page=praxe.
..
→ Zeke-ten šestý: tak taji do tech mist jsem nastrikal vic
nez litr rezistinu… doufam, ze mi to ted nemuze shnit, jen koukam, ze je jeste
dutinka nad dorazem, tu jsem asi neporesil :(tiež máš také obavy o dutiny ako ja? ja to furt dookola vystriekavám :-) Ináč do tej dutinky nad dorazom by mala byť dierka, aspoň ja ju tam mám, tadiaľ sa tam dá striekať:
-> Syny: To asi stačí, řekl bych - origo tam bodů možná ani není tolik a každej druhej je jen jako, že ho odtrhneš otočením šroubováku.. Dělal jsem vloni na MB totéž a i takhle to bude tuhý jak kráva..
EDIT: Nedávno to lepili kamarádi na 125 celkem příšerně po kouskách a i když prasárna (prorokoval jsem jim, že tlumič si dá brzo odchod), tak funguje.
-> Zeke-ten šestý: tak taji do tech mist jsem nastrikal vic nez litr rezistinu... doufam, ze mi to ted nemuze shnit, jen koukam, ze je jeste dutinka nad dorazem, tu jsem asi neporesil :(