skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Jožynek : Rovnou xenony ne
někde na netu se dělají sady na přeleštění

-> squalo: 21.08.11 08:32:09 Hezky...ako si to urobil? aj mne by trebalo ale vidím to rovno na nové svetlá a po facelifte...

-> castrol: som dobry

-> Tomáššš: jj
-> squalo: z fabie ?
-> Nwkt: tak už to funguje, už máme zvuk jako moderní auto

-> Nwkt: tak ted jsem to dodelal a jdu to zkusit s tímhle no :D
-> Zeke-ten šestý: Už to aspoň funguje?
-> Stepan FUN: Blbej pocit, že jo? Si člověk říká, dva roky mě nestavěli, tak proč zrovna dneska by měli, ale stejně..

-> Stepan FUN: Jo, tak já jel na STK na otvíračku, na 6:15
Ale pak z ní, když jsem to nedostal a večer na opakovačku když mě nevzali a zpátky, to bylo peklo. Příští den zas na otvíračku a to už jsem to dal.

-> Karlos (WIO46): Jojo... Po ose. Sice mi docela lepilo, ale nikde jsem je v 7 ráno naštěstí nepotkal. :-)
-> Stepan FUN: Super. Jel jsi na STK po vlastní ose? Já kvůli STK lítal po praze dva dny se škodovkou co jí měla deset měsíců propadlou. Docela jsem se bál.

PO... Bez připomínek ale se slovy "Něco tam na takhle starým autě napsat musím." se 4ma lehkýma závadama a konstatováním: "Ale vypadá to fakt dobře." :-)
-> Jozka: jasan tiez poznam co vie a uci(l) sa nieco ine 

-> castrol 12.08.11 21:53:51: Nech na hlavě, já mám embéčko, který karosařil ještě autogenem kuchař - svářeč a celkem dobrý. Teda až na to, že podlehl kouzlu resistinu a vypustil základovku. No a taky se do něj moc nevejde rezerva.. 

po jinak kdyz si ty fotky otevrete zvlast a budete je preklikavat tak se ty kola krasne vymenujou :) je o foceny skoro ze stejnyho uhlu ;)
-> Radek Retro eLeSo: kuchar
tak to ma ukludnuje 

-> Radek Retro eLeSo: Tak jses dočkal konečně dílu jo? apropops ještě jednou díky za pomoc Radku,tobě i tátovi

-> castrol: samo že na vlastní oči to neni stoprocentní ale na kuchaře dobrý
-> myschaak AZNP K.Hora: klidně,hlavně vždy vše pozbírat co upadne(ona naštěstí vše vzala sebou)pak se líp objednává podle čísel
-> Milan 136 12.08.11 21:01:28: to jo no ale jí to stačí,odkoupila to od bejvalýho(serviska,vždy origo servis)no ty jí tam nechal a na tu chvíly to nemá smysl přezout,nejezdí pořád

-> myschaak AZNP K.Hora: klidně,hlavně vždy vše pozbírat co upadne(ona naštěstí vše vzala sebou)pak se líp objednává podle čísel

-> Milan 136 12.08.11 21:01:28: to jo no ale jí to stačí,odkoupila to od bejvalýho(serviska,vždy origo servis)no ty jí tam nechal a na tu chvíly to nemá smysl přezout,nejezdí pořád
-> Radek Retro eLeSo 11.08.11 23:00:34: pěkný, ale pořád sráč
co ty zimáky?

co ty zimáky?
-> Radek Retro eLeSo: dobrá práce...se ozvu až budu potřebovat něco po mladý na autě opravit)
-> Radek Retro eLeSo: pekne si to opravil
děkujeme panové
koukal sem jak jí to pěkně z fima šlo :) spíš že měla ten nápad krásnej :)

-> Tomáššš: skodavlk 

-> castrol: to aby lepsie videl este zuby a zozere ho to
ale musim povedat ,ze je pekna ta farba na tom aute a aj auto -> tunerlada:

ale musim povedat ,ze je pekna ta farba na tom aute a aj auto -> tunerlada:
-> tunerlada: fuu tie obrovske spetaky 

-> tunerlada: strýček Fido

-> tunerlada: blbá barva ne?

-> spartra 09.08.11 07:42:41: 

-> suri: jednoduše nieje, vlastní auto znáš 

-> Tuner#2: pretože nie je lepšie kúpiť z bazáru feliciu ktorej už niekto tie lemy pregitoval a piate dvere obehol laminátom a byť spokojný :-D ?
-> Jirik_Tuňák 08.08.11 22:30:54: Proč by se to nevyplatilo
mám v plánu Mášy Feldu taky svěřit švagrovi a udělat klasicky lemy a 5. vrata a bude mít ještě na 10 let vystaráno...

-> rsvancara:
Takovej vergl...
Já používám pastu MX-2.. nemůžu si ji vynachválit.
Takovej vergl...

Já používám pastu MX-2.. nemůžu si ji vynachválit.
-> Jirik_Tuňák: když to bereš takle, tak jasně že nevyplatilo. Nejde o to že by to bylo schnilý, jako spíš bořený..
-> Tommyk: A to se u tak shnilý sračky ještě vyplatilo? 

-> castrol: 

-> Tommyk: za kvalitu sa plati
-> castrol: diky :) ...taky to neco stalo, tak aby ne