skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Bedřich: TO klidně napiš, mě to netrápí, skládám si auto ke své radosti a ne do muzea. Ještě je trochu jinak jeden ze švů, ale to už opravdu nikdo nepozná. Co tě ještě napadá, že je špatně?
-> FORM: nevidíš , černé puntíky

-> FORM: Ne ty nemyslím.Pokud chceš odpovím Ti do SZ, veřejně to psát nebudu.
-> Bedřich: Myslíš příčné švy? Úmyslně jsem je nechal nepřiznané, dvojité žluté švy tak jak byly v originále se mi nelíbí, sedačku to nevkusně rozseká do šesti pásů.
-> Majklsto: no a to já svý pupínky považoval za konec světa

-> FORM: Máš to opravdu pěkné.Až na jeden malý detail, ale toho si myslím snad nikdo ani nevšiml, asi je to má profesní deformace.Ale neber to tak, že Ti chci zkazit radost, je to pěkné.
-> Majklsto: Taky pekny my jednou vrakovaly facko kde musela byt podobna vzpera ale o strechu

-> Syny: Tady vidíš prdlajz, ale počkej na živo, vůně a struktura té jemné žluté kůže je úchvatná. Čalouník odvádí dokonalou práci.
-> FORM: Husty 

Opěrky budou v pondělí, přibylo výškové nastavení, vyhřívání a zámek se spínačem kontrolky nezapnutého pasu.
-> LiMaK - 742 forever: ale pomohla, auto najaztilo s týmto "tuningom" ešte 30 km kým šlo do šrotu
-> Majklsto: Pěkná vzpěra mezi tlumiči :-D fošnička :-)
-> Majklsto:

-> Majklsto: to sme na tom ještě dobře koukám

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A to sem ji mel z 95% vyvarenou :) Ale od doby co jsem ji strelil do tedka bych na to nemel vubec cas a nebude to lepsi, takze je mi to nejak fuk...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Syny: vidíš , kluku hloupá, a ničeho si nevážíš

vzdycky kdyz vidim takovyhle fotky, tak si rikam, jak skvelou kastli sem mel 

-> castrol: dobry postreh to veru je .....nechcelo sa mi kupovat plech tak som ju trochu otuzil...:) :) ale nie bola poprevalovana kde si sa len pozrel 

-> 1560: je s nou dost prace ale motorovo je bezchybna aspon že to ,zachranil som ju pred zošrotovanim....:)
-> LUKÁŠ PD: kapota je darca plechu ?

-> LUKÁŠ PD:
Vidím, klasický místa :))
Vidím, klasický místa :))
-> 1560: diky teraz je už rozkuskovany v 2 garažach...:D
-> Lukaš12345: no to ano o trošku...

-> 1560: 

Pěkné renovace.
-> LUKÁŠ PD: Je to lepsi nez to bylo 

po zrezany 1,5 zavitu

-> Lukaš12345: mne chyba k dorazu ešte dake 2 cm ale už to nepojde dole necham to tak
aspon už s toho nebude motorovy čln

-> LUKÁŠ PD: ja nevim o kolik otacek sem to rezal ale vychazelo to o 5 cm z vysky a sedi to na dorazech takze kdybych je jeste srezal tak to pujde jeste dolu..

ja som na spotrebaku dal 1,5 zavitu a moc to nešlo dole ale o čosi to kleslo možno ked sa ešte povozim to sadne

-> LUKÁŠ PD: origošky zřezane 

-> Lukaš12345: športove pružiny alebo origošky zrezane...?

-> j_j: pacilo by sa mi ero ale to je hudba buducnosti,prvorada je garaz
-> castrol: po čem pokukuješ, po kile, erku?
-> j_j: tak zaujima ma to co keby do buducna 

-> castrol: tak pár laků otestuju,
uvidíme, tyhle praktiky tě ale netrápěj nebo jo? 

-> j_j: to snad ani nejde ci
-> castrol: chtělo by to ještě dovychytat tak, aby lak s plastem nemléčněl a měl zároven UV stabilizátor 

-> j_j: naco lak tempo pasta a slus
-> afro100: nn příteli, nikdy to nedoleštíš tak,aby to bylo v jednom kuse nádherně lesklý - je potřeba zkoušet různý laky ;)
-> afro100: