-> Karel.: A to jako cim? Ze jsem smazal dva plastovy modely skodovek, ktery s tematem nemeli vubec co delat a jeste je defakto nabizel, protoze pro ne nema vyuziti? Pro me za me me klidne seberte funkci a budtte tu stastni... Pro me to tady stejne uz pomalu, ale jiste ztraci vyznam a nechodit sem par lidi, se kterejma je celkem rec, tak uz tedy davno nejsem...
Vsude jinde se mazou prispevky a temata mnohem mnohem vic nez tady na virtu a bez kecu... A tady je vzdy kolem jednoho smazanyho prispevku tisic reci jestli se to melo mazat nebo nemelo a proc jsem to smazal a jestli sem to smazal proto, ze to sem nepatrilo nebo proto, ze proti danemu cloveku neco mam atd... Myslim, ze nikomu jsem nikdy nesmazal neco nepravem... Vzhledem k tomu kde je zarazeny tohle tema a jeho puvodni myslence si myslim, ze by se tady toho mohlo mazat asi tak 10x vic, tak nevim jakej problem mate s tim, kdyz se smaze neco co je opravdu mimo... Neee, ono je lepsi tu vest pak dlouhou debatu, proc se prispevek smazal a ze me stouplo neco do hlavy a cely to tema stejne zazdit recma o nicem... Kdyby me to stouplo do hlavy, tak jsem ted zmoderoval i tvuj prispevek (a pravem), pac ten s tematem nema spolecneho taky nic...
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)