skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Vojťas: ti atlasy maju ale tusim nejake rychlostne obmedzenie ... ich inak znicis ...
-> Cesnek: Bohuzel Darklord ma pravdu, cena adekvatni nakladum, ale kdo tolik da za Apolla i kdyz v krasnym stavu, vypada to fakt dobre, ty bily limce, asi o tom taky zacnu uvazovat 

-> Cesnek: To je dobrý, mám vlastní, sice předrenovační, ale stačí

-> Z.Korky: kráása práca 

-> Cesnek: no to ja dobre viem, a preto si hodne rozmyslim pred takouto investiciou. Moj nazor je takz ze za tuto cenu to nikomu nepredas. Takisto ako by nikto nekupil ja neviem napriklad kastlu po renovacii za cenu ktora by vyrovnala co i len naklady na renovaciu...
-> darklord: Tak oni tolik i staly novi pneumatiky kumho to neni nejlevnejsi a opiskovat nalakovat kupit limce taky ty poklicky vis .

-> Vojťas: Protoze uz mam jina kola 14 ted nevim presne rozmer ale sirsi a lip drzej
-> darklord: videl sem 

-> Vojťas: nepredava... pozri si cenu 

-> Cesnek: proc to hned prodavas?
-> Don_pepe: Jo a ty kola jestli se ti líbý tak sou na prodej skoda-virt.cz/cz/.../1398
59-apolla-121
-> Don_pepe: Protože tam dřív byli ty dvojbarevný oloupaný hnusný tak sem tam dal tohle protože nový narazníky se nedaj sehnat
-> Jirik_Tuňák: Jasánek,kapota je zároven s mračením v blatníkách.Cca 3cm pruh.Činou prosklenou plochu světel to nezakrývá,tak by nemělo bejt u četníků zle.
-> Z.Korky: klika z kila? Taky jsem měl myšlenku jí dát na závodní erko...
-> Gryzly 17.11.10 10:26:33: To nevadí, až to bude černý, bude to OK, spíš jestli jeho vlastní kapotu nebude třeba kousek protáhnout k linii rohu blikačů.
-> Z.Korky: Hezkypěkně
-> Cesnek: Má to něco do sebe, ale ty nárazníky by to chtělo.
-> Cesnek: Má to něco do sebe, ale ty nárazníky by to chtělo.

-> Cesnek: Kola pěkný, ale ty nárazníky nevím... Bez nich se mi to nezdá, proč to tak máš?
-> Z.Korky: Když máš blinkry v nárazníku, nebylo by lepší tam zakomponovat užovkový blatníky, místo těch ucpávek blinkrů?
-> Z.Korky: ouu tak to je luxusní práce 

-> Z.Korky: tak to sa mi fakt páči

Kapota je jen půjčená,nemám ještě svojí bílou.Maska bude černá.
-> VeTeV: supr, šlo mi o to jak moc ho dát k příčce ;)
-> m8rinek: skoda-virt.cz/cz/.../1370
40-jak-kam-uchytit-abartha
?gotopost=2... stačí?
-> VeTeV: hele když už Tě tu mam, nemáš někde fotky umístění a uchycená Abartha?
-> m8rinek: přidá respekt...

-> Dáda: Co na to říct? Tak hlavně že máš neony...
-> m8rinek: no jelikož tam mám 8kanál a v době kdy jsem ten motor měnil tak zrovna po ruce nic lepšího nebylo, samozřejmě že by byli lepší laděný svody ale investovat do nich několik tisíc mi teď nějak nepomůže, hlavně kvůli stavu podvozku mého auta kde bych to vyděl tak že budu rád když vydrží do konce technické a pak budu muset pořídit jiný skelet.
-> 105: Chtěl jsem sehnat čistič na koženku, ale moje paní mi koupila nějaký ten CIF na čištění starých věcí.
-> Hurdis: cim si to cistil?
-> Dáda: ja myslím ten zvod 4-2-1 na 20cm
Druhý pokus o vyčištění sedaček.
před: img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-11-14_ 11-50-00_9.jpg
po: img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-11-14_ 11-50-17_45.jpg
Cca 10 min práce na celé auto.
před: img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-11-14_ 11-50-00_9.jpg
po: img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/7461_2010-11-14_ 11-50-17_45.jpg
Cca 10 min práce na celé auto.
-> suri: No nevím jestli zrovinka škrtič ale bylo to za 5 vteřin dvanáct, páč když sem to pak rovnal k sobě tak to prasklo už celí.
-> Dáda: škrtič výkonu?
-> minno: hadru si nevsimej
ale jinak mas pravdu jsou nejak prehazene 

-> Arnold: tie handry sú tam nejako ináč pohádzané, čo dostanem za správnu odpoveď? :D
Po, stáří možná přes 20 let, ale v regále.
Na obou stranách samozřejmě.
Na obou stranách samozřejmě.

-> waldo: Nové??nebo vyprané v Rapid-wollu???
Každopádně luxusní revitalizace

-> milhaus: aha :D tak to si sa s tym babral asi este viacej ako ja :D
bohužel nemám,je to asi 2 roky už na autě..prostě jsem to ještě roztáhl víc tak plynule do boků a lehce dolů,takový spád...aproto jsem tam nechal dovařit zespodu materiál,protože jinak bych se už profrézoval rurch