radiátor vyčistený, prefúkaný, nový molitan :), vypraté a opravené molitany klapiek. komplet všetko vnútro vyčistené, nový ventil, tesnenia....motorček rozobratý, vyčistený, premazaný a nové uhlíky :) a v bovdenoch asi liter oleja :)
-> minno: ani nie že nevedel povedať ale moc som nechcel , raz som ti ich už odprúčal pre dvoma rokmi v jednej téme , boli dosť kvalitné a hlavne dlhé ako origo , polsko u nás je o dva tri centi kratšie a po jazdení sa roztrhaju to iste aj manzety na homokinetáky , s týmito manzetami bola asi najlepšia skusenst ale odvtedy som uz hrbeen na skodovke nerobil iba na facku felde a tam som kupoval origo skoda
-> Matthes, záškodník z TechWebu: fotky ešte zabalených manžiet som sem dával nedávno do vlákna "Šmejdy" a nik mi nevedel povedať, či sú dobré :) Ale vyzarajú dosť kvalitne, krajina pôvodu: Taliansko. Distribútor: Autotechna Zvolen.
-> Ad@m: mam origo plastove ale budu asi nechavat delat z hliniku...jinak kola sou original Dezent bez zasahu...akorat sem si s nima musel trošku pohrát no....byvalej majitel s niam vzal ožralej patník