skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Petrson: TZH najdeš v ekatalogu ( ikona partnerů v pravo)
-> Petrson: má pravdu ten chlapec, ty svatla mají stest jenom kvůli tomu že je to originální forma, jinak svítí to fakt hrozně, ta červená barva ze žárovek se vypálí hned a svítí to růžově, sám jsem je měl. Maximálně si sežeň LED žárovky, myslím patice ze žárovky a hlava nevím z kolika LEDek, to bude svítit určitě líp jak nabarvené žárovky
-> MATTESS: a je tady na webu někde k nalezení??
-> Petrson: neznalost neomlouvá

-> M@rtin: -> Nwkt: promě maj atest a dál to neřeším a že škodovka vydala náký prohlášení ?? to jsem nikdy neviděl ani neslyšel...
-> Petrson: Prej ATEST

-> Petrson: Atest mají, ale jenom proto že jsou dělaný podle origo světel i Škodovka vydala prohlášení že nejsou schválený
-> Nwkt: proč by hodnotili??
mají atest
a prošel jsem snimi i STK
mají atest

-> M@rtin: jj není problém ale až večer

-> Petrson 08.09.09 12:21:34: Pak to ohodnotí finančně 

-> Petrson: Fotka za tmy by byla?
-> MATTESS:

-> M@rtin: tak teplej nejsem!!! náhodou teˇsvití ve tmě červěně....když jsou vypálený tak jsou růřový..
-> Nwkt: to mi je jedno ať maj jakek koli vkus

-> Petrson: Tak jsem myslel, že se dočkám výměny hnusnejch tuzingovejch světel a ono nic
je to hnus tyhle světla. Viděl jsem je v sobotu v Náchodě v noci na jednom eMku a majitel musí bejt asi jako ty teplej, když to svítí růžově

je to hnus tyhle světla. Viděl jsem je v sobotu v Náchodě v noci na jednom eMku a majitel musí bejt asi jako ty teplej, když to svítí růžově

-> Petrson 08.09.09 12:13:24: Počkej jakej vkus budou mít příslušníci 

Petrson 08.09.09 12:13:24 napsal: každý má jiný vkus,myslím že furt lepší než sériový
no to určitě

no to určitě

-> Syny: věc každý každý má jiný vkus,myslím že furt lepší než sériový
že sem tě ani neviděl

-> Petrson: Akorad sem te zastihnul kdyz si jel... Ja nevim, ale prave ze se mi na to auto vubec nehodi... Zaprvy jak v tom sviti zarovky vsici vime a za druhy mi proste tyhle svetla nesedi k svetlej barve auta...
-> Nwkt: tak to já pochopil jinak
:(((((

-> Petrson: Právě že se mu to nelíbí 

-> Syny: dík ,aspoň jeden kterýmu se líbí,byl jsem tam hold krátkou dobu:(
-> Petrson: jo videl sem je na Doksech :) Krasne ruzove sviti :)
-> Nwkt: to teda nééé
mě se tam strašně líběj navic v reálu to vypadá jinak...kdyť si je viděl v Doksech néé*

-> Petrson: Ještě hodit ty světla do popelnice a bude to 

-> matisek: taky se mi to v ty sedy barve libi vic, dobre jsi udelal. Zajimalo by mne co je to za barvu, pripadne jak jsi postupoval pri lakovani. Delal jsi nejakej zaklad, atd?
-> matisek: moc pekny, seda je pekna...
-> Zeke-ten šestý: v pohode by sa to malo dat umyt Arvou alebo Motopurom 

-> matisek 31.08.09 20:52:18: Me se to takhle libi... Vypada to hezky sedive... Udelal bych to v kombinaci s nejakou jinou barvou jeste a bude to supr...
-> Zeke-ten šestý: Arva,kartáč,zubná kefka,aceton,benzín a troška aj tej kyseliny chlorovodíkovej.Vyskúšal som všetko možné.
Največšia pomoc ale bola vysokootáčková stopková bruska a vnej maličký kefový nadstavec,s ním som to mokré od arvy čistil.
Največšia pomoc ale bola vysokootáčková stopková bruska a vnej maličký kefový nadstavec,s ním som to mokré od arvy čistil.
-> matisek: cim a jak, vypada to pekne
-> Zeke-ten šestý: čistil
No ale zas dlho by to nevydržalo a z farby sa špina lahšie umíva teda aspon podla mojich skúseností.
-> matisek: tos cistil, nebo je to novy blok?
-> matisek: To určitě bolo
-> matisek: asi bylo
A po-Len sa škrábem za uchom a mám pocit že to pred bolo lepšie.
-> Breakz: pěkný , ale ten lem je uděsnej
-> zidlik: to víš nějaký mochy to mělo;-) byla to škodovka v který se učila řídit celá rodina od toho pána od kterýho jsem to dotáh.. práce na tom bylo dost a je už prodaná a stále jezdí
-> Breakz: pěkný jen na tom levym zadnim lemu se mě něco nezdá je to náký prohnutý
-> Breakz: nadhera