skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> petr s: To mi došlo, ale nevim jak se to menuje-))
-> David29: Žádný hřeben nemá pomocnou páku
-> All: To že mám hřeben vim, ale jestli má tou pomocnou pákou každej myslíme asi něco jinýho
Kdyby mi běhal katalog ND, tak to ukážu, na tom obrázku co sem dal Syny (téma Pro Davida 29), tak tam to neni...

Kdyby mi běhal katalog ND, tak to ukážu, na tom obrázku co sem dal Syny (téma Pro Davida 29), tak tam to neni...
-> David29: nemělo náhodou garde vždycky úzkej hřeben? A tam pokud vim žádná pomocná páka řízení neni, géni(táli)e...
Gryzly 15.07.08 08:27:53 napsal:
-> petr s: Tak pššššt nebudem jim to říkat a jsem zvědav za jak dlouho david najde tu pomocnou páku.

-> petr s: Tak pššššt nebudem jim to říkat a jsem zvědav za jak dlouho david najde tu pomocnou páku.

-> Gryzly: To zatím neví
-> Syny: -> David29: a víte hoši o tom že se Gardovky nedělali se šnekem?
-> Syny: Hm, foták a Virt ot jistí

-> David29: ridici tyc :) To te rikam mas na 100% na kasi...
-> Syny: Mi v tom děláš bordel
A to sem si myslel, jak tomu jakžtak rozumim
Ta věc, co je úplně vpravo (i vlevo), prostě to na kraji, tak na to příde takový cosi... no, a to je ohnutý
To se menuje jak? 

Ta věc, co je úplně vpravo (i vlevo), prostě to na kraji, tak na to příde takový cosi... no, a to je ohnutý

-> David29: proto te rikam hod sem fotku
Tady mas rizeni - pomocna paka rizeni je to napravo - vlevo je prevodovka rizeni s ridici pakou a pravo je pomocna paka rizeni ktera je cepem pridelana k napravnici. tyhle dve paky pojuje spojovaci tyc se dvema kulaky ktery sou jeji soucasti. Na kazdou stranu jdou od spojovaci tyce tyce ridici ke keterym se na konci pridelaj kulaky ktery se utahnou k tehlicim. Ty budes mi urcite na sracku ty ridici tyce - jednu urcite, ale vymenit obe. kulaky taky a muzes doufat ze to je vse... Foto by napovedelo vic...

Tady mas rizeni - pomocna paka rizeni je to napravo - vlevo je prevodovka rizeni s ridici pakou a pravo je pomocna paka rizeni ktera je cepem pridelana k napravnici. tyhle dve paky pojuje spojovaci tyc se dvema kulaky ktery sou jeji soucasti. Na kazdou stranu jdou od spojovaci tyce tyce ridici ke keterym se na konci pridelaj kulaky ktery se utahnou k tehlicim. Ty budes mi urcite na sracku ty ridici tyce - jednu urcite, ale vymenit obe. kulaky taky a muzes doufat ze to je vse... Foto by napovedelo vic...
-> Syny: Ted je otázka, jestli mluvíme o tom samym
To co je na kuláku, tak je pomocná, ne?
Příznám se, fakt nevim jak se ty díly menujou...

To co je na kuláku, tak je pomocná, ne?
Příznám se, fakt nevim jak se ty díly menujou...
-> David29: jestli je ohnuta pomocna paka, tak musi bejt na sracku i napravnice, pac v tej celej ten cep drzi...
-> Syny: Ta pomocná je v prdeli určitě, to že je ohnutá, poznám i já... a to je poprvý co sem se na ní díval
Náprávám rozumim piču, nikdy sem to nedělal... ale mám možnost vyměnit kus za kus, tak snad to bude brzo jezdit.. uvidim, kdyžtak to hodim sem, mstní znalci poradí
, ale zatim vyměnim co uvidim že je špatný (podle druhý nápravy, co je OK) a dál uvidim 

Náprávám rozumim piču, nikdy sem to nedělal... ale mám možnost vyměnit kus za kus, tak snad to bude brzo jezdit.. uvidim, kdyžtak to hodim sem, mstní znalci poradí

-> David29: tak vyndej napravu a vyfot to, pac takhle to stoji za hovno. Takhle te nikdo nerekne co je v prdeli nebo ne... Ze by byla v hajzlu pomocna paka rizeni se mi dost silne nezda... Urcite sou na sravku ridici tyce a kulaky - s ti mse rozluc hned... Dost mozna i spojovaci tyc, ale ta je zase docela tlusta...
-> Syny: To kolo dostalo ránu zezadu, ne ze strany, takže ramena by mohla bejt oukéj...
-> Syny: Uvidim.. hodim novou pomocnou a řídící tyče, a co řekne geometrie. Kdyžtak použiju tu ze Zelený, ta je po GO (včetně řízení), ale bylo by mi jí líto 

-> David29:
vole bejt tebou tak z toh otu napravu celou shodim a normalne to zrepasnu... Pac tabude na kasi...

-> Z.Korky 17.06.08 21:02:14: hh, toto je super 

-> Nwkt: Za 9 obe? Tyvoe ale i to je palba 

-> m8rinek: On i ten nápis 

husty logo

-> Nwkt: Jednu vid

-> Syny 28.06.08 23:16:18: btw jsem našel nějaký levnější
za půlku 

-> Syny: Proto je tam to asi

-> petr s: To bys chtěl po mě moc
-> Nwkt: Ale vypadá to fakt dobře...

-> Nwkt: Ale vypadá to fakt dobře...
Nwkt 28.06.08 23:07:43 napsal:
-> David29: Původně jsem to chtěl taky zkusit, ale pudu asi jinou cestou
A uz mas tech 18 000? 

-> David29 28.06.08 23:13:14: Stačí umět číst
-> David29: Je to tam napsaný
a je to Superb nebo něco takovýho koncernovýho

-> Nwkt: Z čeho to sou vůbec sedačky? Hlavně mi nepiš že to tam je napsaný 

-> David29: Z toho odkazu
-> Nwkt: Co si chtěl zkusit...? To co já, nebo ten z toho odkazu?

-> Nwkt: Taky hezký
... ale moje FA sedačky sou nej

-> tunerlada: Ale na vzhled to vypadá supr 

-> tunerlada: Tam bude mět kočka pelech
-> David29: ale jojo de to do zadu ona je ta sedacka posunuta nejvic do zadu co to de ale kdyz je nejvic v predu tak se tam dostanu
uz sem to zkousel ale nikoho tam vozit nebudu
by ze zadu nevylez uz 

a dalsi z kockou kera se mi narodila ve stejnej den jak kdyz sem si privez rapla

-> tunerlada: Nevim jak vymyslíš jak polezeš dozadu, ale moc místa na nohy tam neni