skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hezky znak skoda, ale ta cena
-> Majkl: ted nevim - tak se stav ja ti ten piss splnim no :-)))
-> VeTëV: uz na to nehodlam nic psat. piss :) teda peace 

-> VeTëV: A co je to maximální podpantoflák?
Když se bojí říct svojí těhotné manželce, že je neplodný.
Když se bojí říct svojí těhotné manželce, že je neplodný.
-> Majkl: tak aby si se z toho neopupïnkoval... to ze si podpantoflak rika 90% lidi co znam(mysleno spis z prdele), jen to nikdo nerekne nahlas... ja si z toho taky jen udelal prdel a nebral jsem to jako utok nebo tak nejak podobne...
Holku mam uz 8 let a rozhodne s ni neresim jestli si na auto mrdnu to ci tamto... ale vim, ze pro me je dulezitejsi nez srazy, kecani u Rudolfa apod bejt radsi s ni....
proste si to nap¨sal tak, ze neslo reagovat :-)
PEACE co ty na to

Holku mam uz 8 let a rozhodne s ni neresim jestli si na auto mrdnu to ci tamto... ale vim, ze pro me je dulezitejsi nez srazy, kecani u Rudolfa apod bejt radsi s ni....
proste si to nap¨sal tak, ze neslo reagovat :-)
PEACE co ty na to

-> Syny: ja tohle vim, me to vysvetlovat nemusis :)))) Jirik ale asi nikdy holku nemel :))
v riti z toho nejsem, jen me to proste od nej prislo blby no.. tot vse
v riti z toho nejsem, jen me to proste od nej prislo blby no.. tot vse
-> Majkl: Tyvoe a proc si z toho hned takhle v riti? Tak si reknu, jee to je vul, a neresim to ne... To ze se chovani kohokoliv zmeni po tom co si nejde holku, je vec znama... To ze s ni probiras treba veci o kterjech si rozhodoval predtim sam je taky normalni, tak se hned nerozciluj ne 

-> Sušenka: jenze ze se to dotyka treba i Lindy uz si neuedomuje, vis? Kort kdyz to tak jak pise vubec neni..
-> Majkl: To se musim Jirika zastat, on reje do tebe, ze jsi pod pantoflem 

-> VeTëV: jenze to je prave v tom, ty nerejes do me a to me stve. Beres si do huby lidi me nejblizsi a to mi vadi. Kdybys rejpal jen do me tak to mi nevadi.
-> Gryzly: radsi bud ticho nebo se ho dotknes :-))
ale jasne v 17:30 jsem zkousel do nej rejt, ale nedal se
ale jasne v 17:30 jsem zkousel do nej rejt, ale nedal se

-> VeTëV: tys do něj rejpal za prasečákem? 

-> Majkl: necerti se hned - kurva zna me tady kazdej ze sem rejpavej - kolik lidi by Ti mohlo vypravet, a nevadi me kdyz si nekdo dela prdel ze me - proto ten usmev na zaver, ale ty jsi posledni dobou strasne haklivej na ledacos od kohokoliv...kde jdou doby kdy jsme do sebe rejpali navzajem a nic se nedelo ... no jo casy se meni
ja by som sa to bal dat na auto any neviete aky zmrd to vytrhne

-> VeTëV: vis co jiriku, jdi uz nekam, tyhle debilni narazky me fakt nezajimaji. Byl bych rad, kdyby sis to priste nechal pro sebe.
-> Majkl: a jeje Linda rozhoduje kdy, na jak dlouho a zaklik se muze Majkl opit, ted i co kdy kde a jak si muze dat na auto - pekne pane 

zas tak drahy mě to teda neprijde
kdyz plastovej znak stoji pres kilo...

já si to nedokážu na škodovce představit, resp.: by mi to připadalo jako kýč, ale třeba na klíče nebo na poličku bych si to dal

Majkl 26.02.08 22:55:04 napsal:
-> myl@s:
ten muj prispevek byl jak vtip
o svem aute si rozhoduju sam..
Majkle zatím jen zatím si o něm rozhoduješ neboj to příjde
-> myl@s:

Majkle zatím jen zatím si o něm rozhoduješ neboj to příjde

-> myl@s:
Tatí a bila tě taky někdy tvoje maminka? – Ne, jenom tvoje!
filmovezvuky.fdb.cz/slunc e-seno-a-par-facek
posledni zip

Tatí a bila tě taky někdy tvoje maminka? – Ne, jenom tvoje!
filmovezvuky.fdb.cz/slunc e-seno-a-par-facek
posledni zip

-> myl@s:
ten muj prispevek byl jak vtip
o svem aute si rozhoduju sam..

-> Majkl 26.02.08 22:38:29: takhle to začíná,pak s ní pujdeš do hospody a budeš se jí ptát: Mámo,mám ještě žízen? a až se te tvoje deti budou ptat jestli te taky mlatila tvoje maminka,tak odpovis ne jenom ta vase:)
Tak to udelat na tlacitko neco jako maji dnesni rollsy - ze kdyz az treba nastartujes tak vyjede 

Je to chromovy - slitina zinku a hliniku a bud prilepit - oboustrana paska nebo vruty moznost nastaveni uhlu naklonu !! vyska cca 6cm cena 450,-
-> Syny: no ja :)) ale me by se to asi taky nelibilo, libi se mi kdyz to je takhle hladky..
aha sorry ja se tam dostal pres googla a i po kontrole to slo a ted po vypnuti te stranky uz ne tak jeste jedna omluva.
Hledal jsem google - skoda logo (obrazky) a je to na 2 strance pres ten obrazek se tam da dostat maji tam i jine znacky ale tadle je nej ze ANO
Hledal jsem google - skoda logo (obrazky) a je to na 2 strance pres ten obrazek se tam da dostat maji tam i jine znacky ale tadle je nej ze ANO

-> Majkl: a delas auto ty nebo ona? 

nedávno jsem to viděl na oktávce a říkal jsem si, kdo si lehko udělal Mercedes

fakt super, hned bych si o tam dal... ale pritulkyne mi to zakazala ze nemam mercedes 

-> petr s: bez háčku
-> Majkl: Nic nenalezeno
-> tomapa: luxussss
-> tomapa: nejde
-> Kuladmin: Nemohl bys polsat link fotky? Pač to vyžaduje registraci 

Nahodou jsme narazil - takevej ceskej skoda rolls-royce. Pekny ale hold ta cena. Nemate to nahodou nekdo na aute apod?
www.e-tuning.cz/product_i nfo.php/.../16360?osCsid=e f8...
www.e-tuning.cz/product_i nfo.php/.../16360?osCsid=e f8...