skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kam s ní
Do prázdnýho kufru se vezou tři basy vedle sebe. Jinak se basa piva dá dát i na podlahu ke spolujezdcovy, to pak řidič pěkně dosáhne a má zdroj po ruce. a nebo sklopit zadní sedáky a tam se toho vleze jak do pick upu. Za zadníma sedačkama mám lpg bombu, takže tam nic nestrkám.
-> Kuladmin: no já vozim 2 rezervy tak musim mít jednu v kufru a právě jsem to zkoušel a zatim jsem nevymyslel jak to tam poskládat.
-> aceboss: jezim se spolujezdcem
-> Mr.Lumpy: to neni špatnej nápad tak to asi udělám
-> Pavel P@nkáč: mam rapidácký
ale dík za rady
-> aceboss: jezim se spolujezdcem
-> Mr.Lumpy: to neni špatnej nápad tak to asi udělám
-> Pavel P@nkáč: mam rapidácký
ale dík za rady

ja kdyz jdu na pivo, tak auto necham doma a nemam zadny problem :-) Akorat s cestou zpatky..... :-)
to jsou teda problemy...kam dat basu piv? treba na stresni nosic-klasickou zahradku,mozna tam vlezou i 4 basy :-)
to jsou teda problemy...kam dat basu piv? treba na stresni nosic-klasickou zahradku,mozna tam vlezou i 4 basy :-)
-> zdrub: nebo odklopit spodni kus sedacky a polozit na podlahu myslim ze se vejde ja tak vozil sud:)
A nebo dej rezervu tam kam patri a je tam hned misto na dve basy
A nebo jeste rezervu za predni sedacky taky muszes mit dve a nebo kombinace 1x za ridicovu a za druhou po posunuti dopredu muzes dat 3 basu piv

Ja mam pocit ze se snad i s rezervou vejde do kufru ale to bys musel zjistit - skusit.
-> zdrub: jednu přední sedačku posuň úplně do předu a basa se za ní přesně vejde a to tak že si myslim že se s rozměrem basy počítalo i ve výrobě 

-> zdrub: Co takhle posunout přední sedačku do zadu a hodit to na podlahu?

Zde bych chtěl apelovat na přítoné pivaře. Kam dát ve 120 basu když v kufru mam rezervu a na sedačky se mi to dávat nechce